ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ονειρεύεται επιστροφή στη Θεσσαλονίκη: «Θα γυρίσω στον ΠΑΟΚ»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ονειρεύεται επιστροφή στη Θεσσαλονίκη: «Θα γυρίσω στον ΠΑΟΚ»

Θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί ξανά στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος μίλησε για τον Ιγκόρ Τούντορ, τον Ιβάν Σαββίδη και τους προσωπικούς του στόχους. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Βόλφσμπουργκ τόνισε:

Για τον ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ όσο μπορώ το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως τους αγώνες του ΠΑΟΚ, που είναι πάντα στην καρδιά μου. Γνωρίζω ότι από το καλοκαίρι έχει έρθει ένας νέος προπονητής που σίγουρα χρειάζεται χρόνο, αν και στην Ελλάδα δεν είμαστε υπομονετικοί, απαιτώντας αμέσως αποτελέσματα». 

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Έχει δώσει ασφάλεια στην ομάδα. Από την πλευρά μου, έχω συμβόλαιο έως το 2018 στη Γερμανία και αυτό που έχω πει, δηλαδή ότι αν επιστρέψω στην Ελλάδα θέλω να φορέσω ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, δεν έχει αλλάξει». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον «Δικέφαλο του Βορρά»: «Από τη στιγμή που έφυγα, είπα ότι μια ημέρα θα ξαναγυρίσω. Τώρα το πότε θα γίνει αυτό, δεν μπορώ να το ξέρω. Δεν λέω ότι θέλω να φύγω τώρα από τη Βόλφσμπουργκ, όπου είμαι πολύ καλά, οι στόχοι μας είναι πάντα υψηλοί και ξέρω ότι με πιστεύουν, αλλά όταν έρθει η στιγμή θα ήθελα να παίξω ξανά για τον ΠΑΟΚ». 

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.