Στιβ Κακέτσης:”Ο Ψωμιάδης είχε επισκεφθεί στη φυλακή τον Γιαννουσάκη”

Στιβ Κακέτσης:”Ο Ψωμιάδης είχε επισκεφθεί στη φυλακή τον Γιαννουσάκη”

Ο γνωστός επιχειρηματίας Στιβ Κακέτσης μίλησε για τον Μάκη Ψωμιάδη που έφυγε από τη ζωή στις 6 Ιανουαρίου με τον οποίο όπως είπε ήταν φίλοι 40 χρόνια. Τον χαρακτήρισε σοβαρό παρά τα όσα του είχαν προσάψει, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν πήγε στην κηδεία ενώ μίλησε και για τη φιλία του Ψωμιάδη με τον Γιαννουσάκη. 

Ο Στιβ Κακέτσης τόνισε:

Για τον Μάκη Ψωμιάδη: «Χάθηκε ο Μάκης. Λυπάμαι. Ίσως έβλαψε τον εαυτό του. Δεν θεωρώ ότι είναι αλήθεια όσα του έχουν προσάψει. Σήμερα ήταν να υποβληθεί στην επέμβαση. Έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο την ημέρα που είχε διαγνωστεί ότι έπρεπε να κάνει την εγχείρηση. Έχω το πόδι μου και δεν μπορώ να περπατήσω και δεν πήγα στην κηδεία. Έχω το μυαλό μου στον Μάκη. Ήταν ένας υπερήφανος άνθρωπος. Δεν είχε μιλήσει ποτέ για να εκθέσει κανέναν. Ήταν σοβαρός, παρόλα όσα του είχαν προσάψει οι εφημερίδες. 

Έχει έναν καλό γαμπρό, τον Μπουρούση, ο οποίος του έφερε δύο εγγονάκια στη ζωή. Εγώ με τον Μάκη είμαστε φίλοι 40 χρόνια. Οι περισσότεροι που είχα βοηθήσει στην δουλειά εξαφανίστηκαν. Αυτός, όταν ήμουν νοσηλευόμενος στον Ερυθρό Σταυρό, ήρθε με το πούρο του και είπε ότι ήταν εδώ για μένα (οικονομικά). Εγώ δεν είχα ανάγκη τα λεφτά, αλλά ο λόγος του με χόρτασε. Όταν έγιναν επιθέσεις προς το πρόσωπο του Ψωμιάδη εγώ ήμουν με το μέρος του. Ευχαριστήθηκα που ο Μελισσανίδης έστειλε στεφάνι γιατί δείχνει μια ανθρωπιά και μια προσωπικότητα. Ο Μελισσανίδης, χωρίς να προσπαθώ να τον εκθειάσω, σε αυτή τη φάση έδειξε το ανθρώπινο στοιχείο του και έστειλε στεφάνι». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον Μάκη Γιαννουσάκη: «Ο Γιαννουσάκης ήταν πολύ φίλος με τον Μάκη. Την Πρωτοχρονιά είχε πάει ο Ψωμιάδης να τον επισκεφθεί στη φυλακή. Στην υπόθεση του Noor 1 πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη χωρίς να επηρεαστεί από κανέναν και όταν βγει το αποτέλεσμα τότε να πούμε τι έγινε. Υπάρχει έστω και μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να αθωωθεί κάποιος κατηγορούμενος». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.