ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Βασιλακόπουλος: “Δεν υπάρχουν καλές ή άσχημες κληρώσεις αλλά ομάδες…”

Βασιλακόπουλος: “Δεν υπάρχουν καλές ή άσχημες κληρώσεις αλλά ομάδες…”

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος σχολίασε την κλήρωση της Ελλάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά στο Τορίνο.

«Η εμπειρία πολλών χρόνων μας έχει δείξει ότι οι κληρώσεις εν όψει σημαντικών διοργανώσεων, παρέχουν μόνο πεδίο θεωρητικών συζητήσεων και επ’ ουδενί εξαγωγής ασφαλών συμπερασμάτων” ανέφερε και εξήγησε: “Οι κληρώσεις γίνονται καλές ή κακές από το πώς θα εμφανιστεί η ομάδα στο διάστημα των αγώνων, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για ένα τουρνουά με μεγάλες ιδιαιτερότητες, όπως το Προολυμπιακό, χωρίς περιθώρια μεγάλης προετοιμασίας και με αγώνες στους οποίους δεν έχεις το δικαίωμα του λάθους.

Η Εθνική Ομάδα είναι μία από τις μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος παγκοσμίως και ως τέτοια υποδέχεται κάθε αποτέλεσμα κλήρωσης. Ο στόχος της πρόκρισης σε Ολυμπακούς Αγώνες για μία ακόμα φορά αποτελεί τεράστιο κίνητρο για όλους τους Έλληνες και φυσικά για τους εγνωσμένης αξίας αθλητές μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσωπικά, είμαι πάντα αισιόδοξος πριν από την έναρξη κάθε αθλητικής αποστολής, διότι η αυτή η ομάδα μου έχει δώσει το δικαίωμα να είμαι. Η πρωταρχική μου προσδοκία είναι να έχει ο προπονητής στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, να υπάρχει υγεία και έτσι, πιστεύω ότι θα επιτευχθεί ο στόχος”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.