ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αποκαλύψεις από τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Η Πόλη έπεσε από μέσα… έτσι και ο ΠΑΟΚ δεν πήρε το πρωτάθλημα»

Αποκαλύψεις από τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Η Πόλη έπεσε από μέσα… έτσι και ο ΠΑΟΚ δεν πήρε το πρωτάθλημα»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε ο Άγγελος Αναστασιάδης για τον ΠΑΟΚ και τα όσα συνέβησαν επί θητείας του στην Τούμπα. Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για τον ρόλο κάποιων παικτών και ξεκαθάρισε πως ο Σαββίδης πληρώνοντας τα χρέη είναι σα να έχει πάρει 10 πρωταθλήματα!!

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Εγώ σαν προπονητής κέρδισα τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Ηρακλή, τον Άρη και κέρδισα και τον ΠΑΟΚ σαν αντίπαλος μέσα στην Τούμπα. Το μόνο που δεν κατάφερα να κάνω ήταν να κερδίσω τον ΠΑΟΚ σαν προπονητής του ΠΑΟΚ! Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει! 

Δεν μπορείς να είσαι μέχρι τότε πρώτη ομάδα στην άμυνα, στα γκολ, στα γεμίσματα, στις πλαγιοκοπήσεις, στις τελικές και να μην έχεις αποτέλεσμα. Είχαμε όλα τα στοιχεία, τα τρεξίματα. Χάσαμε από τη Φιορεντίνα και τρέξαμε παραπάνω. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό! Εγώ πάντα έλεγα πως τις ομάδες με ποιότητα πρέπει να τις τρέξεις. Σλόγκαν, “εμείς θα πάρουμε τα γαϊδούρια και θα τα βγάλουμε πρώτα στον ιππόδρομο”. Αν τα γαϊδούρια θέλουν να τρέξουν, θα τρέξουν. Αν όχι…».

Τι έγινε μετά τη νίκη στο Καραϊσκάκη;

«Μέχρι τότε είναι ένας ΠΑΟΚ που κερδίζει όλους τους αντιπάλους. Μέχρι εκείνο το ματς, με κόντρα τη διαιτησία. Μιλάμε για κυνηγητό θανάτου! Στην προπόνηση κάναμε πρόγραμμα πως θα αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους με 10 παίκτες γιατί το περιμέναμε! Έπρεπε να αντιδράσουμε στο Καραϊσκάκη και τα καταφέραμε. Κερδίσαμε τους διαιτητές, τους αντιπάλους και τον κόσμο. Τον φέραμε τον κόσμο μαζί μας, άρχισε να πιστεύει.

Τι έγινε μετά; Μετά υπάρχει ο ΠΑΟΚ. Αυτός δεν κερδίζεται. Εγώ δεν μπόρεσα. Η Κωνσταντινούπολη έπεσε γιατί άνοιξε η πόρτα από μέσα. Αν δεν άνοιγε από μέσα, οι Τούρκοι ακόμη έξω θα ήταν. Μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα με διώξανε. Πήγα στα αποδυτήρια την άλλη μέρα το πρωί στους παίκτες και είπα 4 πράγματα. Κοιτάξτε παλικάρια, μέχρι τώρα ό,τι συνέβαινε εγώ το έπαιρνα πάνω μου. Όλα τα πυρά. Το κάνω γιατί έτσι πιστεύω για το καλό της ομάδας και το δικό μου. Τώρα, όμως, έχετε πρόβλημα. Λέω λοιπόν εσείς παιδιά δεν θα κάνετε διακοπές φέτος και θα χάσετε και την άλλη χρονιά, αλλά αυτό που κάνατε θα το πληρώσετε. Γι’ αυτό που κάνατε στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ξέρετε τι φώναζε ο κόσμος στην Τούμπα στο τελευταίο παιχνίδι στα πλέι οφ; Θυμάστε;

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι κακό. Και μάλιστα παρακαλούσα να πάνε καλύτερα. Αλλά όποιος γνωρίζει κάποια πράγματα, είναι φως φανάρι. Αύριο μπορεί να έχω και μηνύσεις, Μπορεί αύριο να με βρίζει όλη η Θεσσαλονίκη για αυτά που λέω τώρα. Άλλος ΠΑΟΚ μέχρι Ολυμπιακό, άλλος μετά! Εγώ πάντα έλεγα αυτό και θα το ξαναπώ για να το μάθετε. Αν έχω 8 παίκτες και τον τερματοφύλακα δεν φοβάμαι καμία ομάδα. Δεν είναι έπαρση. Είναι τρόπος συμπεριφοράς. Εκτός κι αν η μπάλα χτυπάει στο καλώδιο και μπαίνει μέσα!».

O Σαββίδης ήθελε να δώσει πριμ μετά το ματς με Ολυμπιακό και την Παρασκευή διαδόθηκε ότι εγώ δεν ήθελα να δώσει πριμ. Ήμουν δηλαδή εγώ τρελός, δεν ήθελα να πληρωθώ; Εμφανίστηκε μέσα στα αποδυτήρια ότι εγώ ήμουν η αιτία να μην πληρωθούν οι παίκτες. Έτσι σταύρωσαν το Χριστό. Το κλίμα είναι το πιο εύκολο πράγμα να χαλάσει. Μα δε χρειάζεται να πω ονόματα. Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ από εκείνο το παιχνίδι και μετά ήταν η απόρροια όλων αυτών. Δεν είχε θέμα φυσικής κατάστασης. Η απόδειξη είναι ότι όταν μια ομάδα θέλει να πάει και είναι δεμένη αυτή η ομάδα, κερδίζει διαιτητές και τους πάντες. Δεν μπορείς λοιπόν να πας και να κερδίσεις τον Ολυμπιακό και μετά να τα κάνεις κομμάτια».

Για το τι είχε συμβεί με τον Τζαβέλλα;

«Τι συνέβη με τον Τζαβέλλα εκεί, γιατί δεν έπαιξε: Ήταν τραυματίας, δεν ήταν στην αποστολή. Καθίστε λίγο να το τελειώσουμε κι αυτό. Εγώ δεν έχω τίποτα με τον Τζαβέλλα. Το παιδί ότι έκανε το έκανε. Μια ανάρτηση στο facebook. Ο Ολυμπιακός παίρνει τα πρωταθλήματα θα σας το πω εγώ. Θα σας γυρίσω πίσω. Πριν το Μουντιάλ ανακοινώνει την αποστολή ο Σάντος και έχει τον Αβραάμ έξω και όλος ο Ολυμπιακός επίσημος και ανεπίσημος τα βάζει με τον προπονητή! Γυρίζει ο Αβραάμ και γράφει στη σελίδα του ότι είναι χολωμένος από τον προπονητή του στον Ολυμπιακό γιατί πήρε λίγα λεπτά συμμετοχής στους αγώνες. Την άλλη μέρα ο Ολυμπιακός τον έστειλε στην Τουρκία. Γι’ αυτό παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός!

Εγώ έφυγα από τον ΠΑΟΚ και ο Τζαβέλλας ήταν εκεί. Και δεν μιλάμε για Αναστασιάδη αλλά για τον θεσμό. Ο θεσμός είναι ο προπονητής. Μετά από 3 μήνες ο Ολυμπιακός τον έδιωξε τον Μιτσελ. Αυτό το λέω για να καταλάβετε πως λειτουργεί ο ένας και πως ο άλλος. Το τι μεταφέρθηκε από αυτά στο μεγαλομέτοχο δεν το γνωρίζω. Έχει περάσει ένα χρόνος έχει παραιτηθεί ο Βρύζας και δεν ξέρω γιατί παραιτήθηκε. Είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή και δεν ξέρω γιατί παραιτήθηκε. Μετά το ματς με τη Βέροια δεν με ρώτησε κανείς για το ματς αλλά όλοι για το Βρύζα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εγώ τι άλλαξα; Εγώ έπαιξα και πήρα πρωτάθλημα και κύπελλο. Το ’96 είπα ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Το λέω και το 2016. Έλεγα ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα πέρυσι. Οι παίκτες ήταν απλήρωτοι, παλιά. Και μετά πηγαίναμε στα χασάπικα, άντε δώστε κανά κατσίκι. Και έρχεται ο Σαββίδης και τι περιμένετε; Να στραφώ κατά του Σαββίδη; Αφού με έδιωξε και μετά πήγα σε ένα παιχνίδι παλαιμάχων και τον πιάνω και λέω ότι τα πληρωμένα χρέη είναι σαν 10 πρωταθλήματα! Έβγαλες από τη μιζέρια μια ομάδα. Περιμένετε να καταφερθώ εναντίον αυτού του ανθρώπου; Τα αποδυτήρια αυτή τη στιγμή είναι καλά που η ομάδα είναι 25 πόντους πίσω από τον πρώτο; Δηλαδή τι φταίει; Η προπόνηση;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.