ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κλαούντιο Ρανιέρι: «Δραματική η κατάσταση στην Εθνική Ελλάδος»

Κλαούντιο Ρανιέρι: «Δραματική η κατάσταση στην Εθνική Ελλάδος»

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι μιλώντας για την επιτυχία που βιώνει στη Λέστερ, αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από την Ελλάδα, τονίζοντας ότι η κατάσταση στην Εθνική είναι δραματική.

Ο Ιταλός προπονητής, με δηλώσεις του στο «Radio Anch’io Lo Sport» της πατρίδας του και εξηγώντας τη μεγάλη επιτυχία της Λέστερ, που τρέχει προς την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από την Ελλάδα.

 «Δυστυχώς, στον κόσμο μας μπαίνουν αμέσως ετικέτες, αλλά αυτό που μου δημιούργησε το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η απροσεξία. Ήθελα να δοκιμάσω με μια Εθνική ομάδα και επέλεξα την Ελλάδα», είπε αρχικά ο Ρανιέρι. 

Για να προσθέσει: «Έπρεπε να αλλάξουν όλα και είχα στη διάθεσή μου μόνο τέσσερα παιχνίδια. Πώς θα μπορούσα να το κάνω αυτό σε αυτές τις συνθήκες; Πώς θα μπορούσε ένας προπονητής να κερδίσει σε αυτές τις περιπτώσεις; Όποιος πήγε μετά από μένα, δεν έκανε κάτι καλύτερο. Εκεί υπάρχει μια δραματική κατάσταση».

«Μην κοιτάτε προς τα κάτω»!

Μία είναι η συμβουλή του Κλαούντιο Ρανιέρι στους παίκτες της Λέστερ: Να μην κοιτάζουν τη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ και… ζαλιστούν! Η Λέστερ… τρελαίνει κόσμο καθώς μετά από 25 αγωνιστικές είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ και συνεχίζει ακάθεκτη θέλοντας να πετύχει το θαύμα των θαυμάτων κατακτώντας τον φετινό τίτλο στο Νησί.

Κίνδυνος υπάρχει, καθώς μένει να φανεί αν οι «Αλεπούδες» καταφέρουν να διατηρηθούν στην πρώτη θέση, με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να συμβουλεύει τους ποδοσφαιριστές τους να μην κοιτάζουν τη βαθμολογία προς τα κάτω για να μην… ζαλιστούν!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι σημαντικό για εμάς να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να πατάμε τα πόδια μας στο έδαφος. Για τους παίκτες αυτούς συμβαίνει για πρώτη φορά στη ζωή τους να πετυχαίνουν κάτι τόσο ξεχωριστό. Συνεπώς είναι πολύ σημαντικό να μην κοιτάνε κάτω ή πίσω τους. Όπως ένας αναρριχτής θα πρέπει να κοιτάζεις ψηλά. Αν κοιτάξεις προς τα κάτω θα πεις… “Θεέ μου που έφτασα”. Σίγουρα οι μεγαλύτεροι σύλλογοι είναι αυτοί που έχουν το άγχος, αλλά αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Λέστερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.