ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Μάρκο Σίλβα σύγκρινε το προ διετίας 3-0 του Ολυμπιακού με το αυριανό ματς: «Τότε κυνηγούσαμε πόντους τώρα θέλουμε πρόκριση»

Ο Μάρκο Σίλβα σύγκρινε το προ διετίας 3-0 του Ολυμπιακού με το αυριανό ματς: «Τότε κυνηγούσαμε πόντους τώρα θέλουμε πρόκριση»

Καθοριστικό βήμα για την πρόκριση θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα με την Άντερλεχτ στα πλαίσια της φάσης των «32» του Europa League, σύμφωνα με όσα είπε ο Μάρκο Σίλβα. 

O Πορτογάλος τεχνικός κατέστησε σαφές πως ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν πριν 2 χρόνια όπου ο Ολυμπιακός είχε φύγει από το Βέλγιο με νίκη 3-0.

O Μάρκο Σίλβα τόνισε χαρακτηριστικά:

Για το εάν η νίκη 3-0 του Ολυμπιακού επί της Άντερλεχτ στο ματς του Champions League πριν από περίπου δύο χρόνια δίνει ψυχολογικό πλεονέκτημα στην ομάδα του: «Εάν το παιχνίδι αυτό θα είχε γίνει πριν από δύο – τρεις εβδομάδες θα μπορούσαμε να το συγκρίνουμε. Τώρα όμως το τι είχε γίνει πριν δύο χρόνια δεν μπορεί να μας επηρεάσει με κανένα τρόπο. Σίγουρα είναι μια καλή στιγμή και καλή ανάμνηση για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μας επηρεάζει σε τίποτα για αύριο».

Για το εάν στόχος του Ολυμπιακού είναι να δώσει συνέχεια στις εκτός έδρας νίκες που είχε η ομάδα στο Champions League: «Μιλάμε για κάτι διαφορετικό. Είναι διαφορετική όντως η διοργάνωση. Εκεί θέλαμε να μαζεύουμε πόντους. Τώρα κυνηγάμε το αποτέλεσμα για την πρόκριση. Έχουμε την πρόκριση στο μυαλό μας. Εμείς θέλουμε να κάνουμε εδώ το πρώτο βήμα για την πρόκριση και μετά να το ολοκληρώσουμε στην Αθήνα. Σεβόμαστε απολύτως τον αντίπαλό μας αλλά εμείς θέλουμε να προκριθούμε. Εμείς θέλουμε να κάνουμε λοιπόν ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί και να κάνουμε το πλέον καθοριστικό βήμα για την πρόκριση».

Για το εάν θέλει να σχολιάσει το γεγονός ότι ο προπονητής της Άντερλεχτ έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό: «Ο τεχνικός της Άντερλεχτ μπορεί να το λέει αυτό προκειμένου να βγάλει το βάρος και το άγχος από τους παίκτες του. Πάντα στο γήπεδο πρέπει να αποδεικνύεις την αξία και την ποιότητά σου ως ομάδα αλλά και ατομικά. Εμείς αυτό θέλουμε να κάνουμε. Και εδώ και στο άλλο παιχνίδι. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να μιλάμε για φαβορί. Όσο για το αήττητο της Άντερλεχτ εδώ αυτό από μόνο του δείχνει πόσο δυνατή είναι και ότι αξίζει κάθε σεβασμό μας. Γνωρίζαμε ότι είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Όμως δεν μας πειράζει γιατί έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε δύσκολους αντίπαλους. Πρέπει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο την ποιότητά μας και την αξία μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τους Ντεφούρ και Τζούρισιτς που τους γνωρίζει από την Πορτογαλία: «Ναι φυσικά και τους γνωρίζω. Κυρίως τον Ντεφούρ που έπαιξε περισσότερο εκεί. Είναι καλοί και πολύ ποιοτικοί παίκτες. Και βέβαια γνωρίζω όλους τους παίκτες της Άντερλεχτ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.