ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρόσκληση για …μονό στον Αγγελόπουλο απηύθυνε ο Γιαννακόπουλος! – “Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα”

Πρόσκληση για …μονό στον Αγγελόπουλο απηύθυνε ο Γιαννακόπουλος! – “Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κάλεσε τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να παίξουν ένα μόνο στο μπάσκετ, όπου θα λύσουν τις διαφορές. 

Σε αθλητική ιστοσελίδα φιλοξενήθηκε ο ισχυρός ανήρ των “πρασίνων” και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν το μπάσκετ. “Ο Παναθηναϊκός δείχνει, πλέον, ότι θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους του” είπε και συνέχισε: 

“Όσοι με γνωρίζουν μπορούν να το βεβαιώσουν αλλά προσωπικά ουδέποτε αρνήθηκα την αυτοκριτική ούτε κι έκλεισα τα μάτια μου στην αλήθεια. Δυστυχώς μετά την αναίτια προσβλητική επίθεση σε βάρος μου από τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, στον τελικό του κυπέλλου του 2013, έκανα κι εγώ με τη σειρά μου κάποια λάθη. Κάποιες φορές παρασύρθηκα και τα έβαλα με τον ίδιο μου τον εαυτό…

Τον Σεπτέμβριο, στην κλήρωση του πρωταθλήματος ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, ο κύριος Παναγιώτης Τριαντόπουλος,  έκανε την πρώτη κίνηση, όπως θυμάστε, ώστε να σταματήσει αυτός ο «πόλεμος» ανακοινώσεων, δηλώσεων… 

Αυτός ο «χαρτοπόλεμος» που δεν ήταν ωραίος. Αν και οι αντίπαλοί μας συνέχισαν τις ανακοινώσεις, τις δηλώσεις, τις καταγγελίες και δυναμίτιζαν το κλίμα, εμείς συνειδητά ουδέποτε απαντήσαμε. 

Το σύνθημά μου είναι ότι η όποια αντιπαλότητα πρέπει να περιορίζεται στα σαράντα αγωνιστικά λεπτά. Ούτε στα δελτία Τύπου, ούτε στις κάμερες, ούτε στις ανακοινώσεις, ούτε με δηλώσεις ή καταγγελίες που μόνο κακό κάνουν. 

 Στον Παναθηναϊκό ουδέποτε αναζητήσαμε «φαντάσματα» ούτε και δημιουργήσαμε εχθρούς. Προσωπικά δεν έχω τίποτε με κανέναν. 

Να φανταστείτε δε θα έλεγα όχι στο να προσκαλέσω τον κύριο Παναγιώτη Αγγελόπουλο σ’ έναν αγώνα one on one, ένα… μονό όπως συνηθίζουμε να λέμε.

Μέσα από το μπάσκετ, που τόσο αγαπάμε ας περάσουμε το μήνυμα σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα εκτός παρκέ.

Αν έχει… προσωπικά μαζί μου ας το λύσουμε έτσι. Θα είναι μια συμβολική κίνηση καθώς θα περάσουμε το μήνυμα που πρέπει. Αν λοιπόν λύνεται το πρόβλημα με ένα μονό, αρκεί να σταματήσει αυτός ο «χαρτοπόλεμος» με τις ανακοινώσεις και το ανούσιο παιχνίδι των δηλώσεων, ας το κάνουμε. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα προσφέρουμε πολύτιμη υπηρεσία στους Έλληνες φιλάθλους. Είναι πρόσκληση και όχι πρόκληση”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.