ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βόμβα Αλαφούζου: «Ο Μάνταλος παίρνει οδηγίες και η αποβολή του Ζέκα ήταν στοχευμένη»

Βόμβα Αλαφούζου: «Ο Μάνταλος παίρνει οδηγίες και η αποβολή του Ζέκα ήταν στοχευμένη»

Σοβαρή καταγγελία για τον διαιτητή Μάνταλο έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος. Χαρακτήρισε στοχευμένη την αποβολή Ζέκα με την Ξάνθη κι είπε ότι στο παρελθόν ο ρέφερι είχε πάρει οδηγίες για συγκεκριμένα ματς. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο και τον συνέδεσε με την κόκκινη κάρτα του Ζέκα στο ματς με την Ξάνθη πριν τον επαναληπτικό. 

Τόνισε λοιπόν ότι δεν ήταν τυχαία η αποβολή του αρχηγού της ομάδας και σημείωσε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής (σ.σ. Μάνταλος) είχε κατευθυνόμενες αποφάσεις σε προηγούμενα ματς. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Και τώρα θυμάμαι τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο. Άλλο ένα μεγάλο πλήγμα για μας. Και σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσαν να έχουν γίνει καλύτερες επιλογές, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την αποβολή του Ζέκα, που ήταν στοχευμένη. Έγινε επίτηδες. Υπάρχουν στοιχεία για αυτόν τον διαιτητή ότι είχε πάρει οδηγίες στο παρελθόν για το πώς θα σφυρίξει σε συγκεκριμένους αγώνες. Και αυτά θα δημοσιοποιηθούν σύντομα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.