Σοβαρή καταγγελία για τον διαιτητή Μάνταλο έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος. Χαρακτήρισε στοχευμένη την αποβολή Ζέκα με την Ξάνθη κι είπε ότι στο παρελθόν ο ρέφερι είχε πάρει οδηγίες για συγκεκριμένα ματς. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο και τον συνέδεσε με την κόκκινη κάρτα του Ζέκα στο ματς με την Ξάνθη πριν τον επαναληπτικό. 

Τόνισε λοιπόν ότι δεν ήταν τυχαία η αποβολή του αρχηγού της ομάδας και σημείωσε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής (σ.σ. Μάνταλος) είχε κατευθυνόμενες αποφάσεις σε προηγούμενα ματς. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Και τώρα θυμάμαι τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο. Άλλο ένα μεγάλο πλήγμα για μας. Και σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσαν να έχουν γίνει καλύτερες επιλογές, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την αποβολή του Ζέκα, που ήταν στοχευμένη. Έγινε επίτηδες. Υπάρχουν στοιχεία για αυτόν τον διαιτητή ότι είχε πάρει οδηγίες στο παρελθόν για το πώς θα σφυρίξει σε συγκεκριμένους αγώνες. Και αυτά θα δημοσιοποιηθούν σύντομα».