ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξέσπασε ο Ιγκόρ Τούντορ: «Γελοία πράγματα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ»

Ξέσπασε ο Ιγκόρ Τούντορ: «Γελοία πράγματα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ»

Βαριές κουβέντες, στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα η πικρία του για την απομάκρυνσή του από τον ΠΑΟΚ, είπε ο Ιγκόρ Τούντορ σε συνέντευξή του στην Κροατία.

Πώς αισθάνεστε που δεν είστε πλέον προπονητής στον ΠΑΟΚ;

“Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Υπάρχει μια αίσθηση θλίψης, θυμού, νοσταλγίας και υπερηφάνειας, αλλά ακόμη κι αν ακούγεται περίεργο υπάρχει και αίσθηση ανακούφισης”.

Πως γίνεται αυτό, αφού σας απέλυσαν από τον ΠΑΟΚ;

“Κι όμως αυτό συνοψίζει καλύτερα το πώς αισθάνεται κανείς όντας προπονητής του ΠΑΟΚ, όλες τις δυσκολίες αυτού του ρόλου. Σε αυτούς τους εννέα μήνες που ήμουν στον ΠΑΟΚ είχα πολλές φορές την αίσθηση ότι η συνολικά καλή δουλειά πολλές φορές δεν αναγνωρίζεται, ότι κάθε κακό αποτέλεσμα είναι το τέλος αυτού του δρόμου, και ότι κερδίζοντας παιχνίδια και τρόπαια είναι κάτι αναμενόμενο”.

Δεν είναι φυσιολογικό να περιμένουμε μεγάλα αποτελέσματα από ένα σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ;

“Με όλο το σεβασμό που έχω για τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι βασική αρχή μου, κοιτάζοντας τα τελευταία χρόνια μπορούμε να δούμε ότι ο σύλλογος δεν έχει κερδίσει πολλά, αλλά για κάποιο λόγο απαιτείται νίκη”.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

“Οι οπαδοί περιμένουν πως με το νέο κεφάλαιο που έχει επενδυθεί στην ομάδα, θα βελτιωθούν τα αποτελέσματα και η ομάδα θα κερδίσει τρόπαια. Δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι δυσαρεστημένοι και θέλουν καλύτερα αποτελέσματα. Κάτι που είναι απολύτως θεμιτό και κατανοητό”.

Ποιο είναι το κυριότερο πρόβλημα και γιατί δεν έρχονται τα αποτελέσματα;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Μπορεί να έχεις το κεφάλαιο, τους οικονομικούς πόρους, μια καλή οικονομική πολιτική και ένα δυνατό εμπορικό τμήμα αλλά αν δεν έχεις αθλητική φιλοσοφία, ένα ξεκάθαρο μακροπρόθεσμο σχέδιο, ικανούς και τίμιους ανθρώπους να δουλέψουν πάνω σε αυτό, τότε τίποτα δεν μπορεί να συμβεί. Κοιτάξτε τι έχει συμβεί τα τελευταία 4 χρόνια. Πόσες αλλαγές προπονητών, 8-9 δεν γνωρίζω καν, πόσοι πολλοί διευθυντές, πρόεδροι, σύμβουλοι όλων των ειδών. Φέτος είχαμε μια κατάσταση όπου υπήρχαν δύο διευθυντές και δύο πρόεδροι. Είχαμε συναντήσεις, όπου κανείς δεν ξέρει ποιος έχει εξουσία πάνω στο τι, και ένας διευθυντής με τον προπονητή δεν μπορούσαν ακόμη και να αποφασίσουν ποιους παίκτες θέλουν να φέρουν στην ομάδα. Αυτά είναι γελοία πράγματα να συμβαίνουν σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ”.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.