Ερνάνι: «Στόχος μου να γυρίσω στην Πόρτο και να καθιερωθώ»

Ερνάνι: «Στόχος μου να γυρίσω στην Πόρτο και να καθιερωθώ»

Με δηλώσεις του στον πορτογαλικό Τύπο, ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Ερνάνι εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι εμφανίσεις του με τους «ερυθρόλευκους» θα τον βοηθήσουν να διεκδικήσει μία θέση στην Πόρτο.

Ο Ερνάνι μίλησε στη Record και εμφανίστηκε ενθουσιασμένος μετά την εμφάνισή του και τα δύο γκολ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Παράλληλα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός υπογράμμισε πως στόχος του είναι να κερδίσει μία θέση στο βασικό σχήμα της Πόρτο, όταν επιστρέψει στους «Δράκους», μετά τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό.

 «Την επόμενη φορά θέλω να επιστρέψω στην Πόρτο και να κερδίσω μία θέση. Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος και έτσι βλέπω το μέλλον. Αναμφισβήτητα, αυτή τη στιγμή, είναι μόνο αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό.», σχολίασε ο Ερνάνι.

Όσο για την εμφάνισή του απέναντι στον Αστέρα και τα δύο προσωπικά του γκολ που έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι ξεχωριστό για διάφορους λόγους. Πρώτον γιατί ήταν τα πρώτα μου γκολ στο πρωτάθλημα και είχα την επιθυμία να αφήσω το στίγμα μου. Δεύτερον, γιατί προερχόμουν από τραυματισμό, και αυτό ήταν ένα σημάδι ότι είμαι 100% έτοιμος. Και εν τέλει γιατί έχουμε κατακτήσει ήδη τον τίτλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ερνάνι επιπλέον επανέλαβε πως στοχεύει να τα δώσει όλα με τον Ολυμπιακό στα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν: «Αυτή η τελική ευθεία είναι πολύ σημαντική για μένα. Ελπίζω αυτός ο τίτλος να είναι ο πρώτος από τους πολλούς που θα ακολουθήσουν. Τώρα θέλω να τελειώσω τη σεζόν με θαυμάσιο τρόπο. Ξέρω ότι κοιτάζουν την πρόοδό μου και θα κάνω τα πάντα ώστε να βελτιωθώ και να εξελίσσομαι σε κάθε παιχνίδι. Ελπίζω να φτάσω τα 10 γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν. Μέχρι στιγμής έχω έξι, αλλά υπάρχουν ακόμα τέσσερα παιχνίδια, συνεπώς νομίζω πως είναι κάτι εφικτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.