ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βούζας: «Θα ενεργοποιηθούν όλοι οι παίκτες»

Βούζας: «Θα ενεργοποιηθούν όλοι οι παίκτες»

Δύο 24ωρα μετά την απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο, ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας έδωσε το παρών στην Συνέντευξη Τύπου ενόψει Μπεσίκτας κι αναφέρθηκε στις δυσκολίες των δύο αναμετρήσεων με τους Τούρκους. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως επειδή υπάρχουν σερί δύσκολα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη όσοι παίκτες ήταν… παραγκωνισμένοι επί Μπέντο, ενεργοποιούνται άμεσα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ένας επαγγελματίας προπονητής. Πάντα αποζητώ το καλύτερο. Είναι μία πρόκληση και ευκαιρία να δείξω την αξία μου και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της θέσης»

Έχετε παίξει στον Ολυμπιακό και ξέρετε την ψυχολογία. Ποιό είναι το στοιχείο που στέκεστε;

«Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Να επικρατήσει το ομαδικό πνεύμα. Όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους. Ένας τέτοιος είναι η Ευρώπη και να συνεχίσουμε και αύριο μας δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσουμε θετικά αυτήν την διαδικασία»

Να ρωτήσω το τι θα μπορούσε να αλλάξει στον τρόπο παιχνιδιού και την ομάδα;

«Θα άλλαζα την αποτελεσματικότητα στις τελικές. Κάτι που μας στέρησε βαθμούς. Το πιο σημαντικό είναι αυτό και ίσως κάτι από την αμυντική λειτουργία. Να είμαστε αποτελεσματικοί και να μην δεχόμαστε όπως είπατε και εσείς γρήγορα γκολ»

Ποιο το μήνυμά σας προς τον κόσμο.

«Νομίζω ότι είναι αυτονόητο πως αποτελεί ο κόσμος μία έξτρα βοήθεια. Να ζητήσω συμπαράσταση. Νομίζω πως καταλαβαίνουν όλοι ότι έχει σημασία η ψυχολογία και αύριο να είναι καυτή έδρα ξανά το Καραϊσκάκη και να δει ο αντίπαλος μία ομάδα που παίρνει τόσο μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο της»

Ο Ολυμπιακός υστερεί σε δημιουργία. Πως σκέφτεστε να το αλλάξετε αυτό;

«Όταν είσαι στην διαδικασία να κυνηγάς 3 στόχους νομίζω πως όλοι οι παίκτες μπορούν να φανούν απαραίτητοι. Όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι. Θα ενεργοποιηθούν μέχρι τελευταίας στιγμής όλοι. Υπάρχει μία δύσκολη σειρά παιχνιδιών και μικρός χρόνος αποκατάστασης και προπόνησης. Είναι δύσκολο να έχεις συνέχεια τοπ φόρμα. Περιμένω από όλους τους παίκτες μου να είναι έτοιμοι. Να αυξήσουν τον βαθμό ετοιμότητας όσο το δυνατόν περισσότερο»

Τι σκέφτεστε για την 11αδα;

«Με τους συνεργάτες μου αναλύουμε τον αντίπαλο. Ψάχνουμε ποιοι είναι διαθέσιμοι και για το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει. Θα δούμε τον βαθμό καταπόνησης και ετοιμότητας. Έχουμε κάποια σχέδια στο μυαλό μας. Ακόμα όλα είναι πιθανά και ρευστά όμως»

Ποιο είναι το σημείο-κλειδί του αγώνα;

«Η Μπεσίκτας είναι μία ομάδα που θέλει να έχει κατοχή της μπάλας. Έχει υψηλό ποσοστό κατοχής. Έχει παίκτες με ιδιαίτερες ικανότητες. Στόχος να κρατήσουμε το μηδέν, να περιορίσουμε παικτες – κλειδιά και έχοντας επιλέξει τα αδύναμά της σημεία θα ασκήσουμε τακτική είτε για να βάλουμε γκολ είτε για να πιέσουμε πιο πολύ τον αντίπαλο»

Μποτία: «Νιώθουμε αυτοπεποίθηση»

Από πλευράς ποδοσφαιριστών το παρών στη συνέντευξη Τύπου έδωσε ο αρχηγός της ομάδας, Αλμπέρτο Μποτία.

Πως είναι η κατάσταση στην ομάδα;

«Νιώθουμε αυτοπεποίθηση. Υπάρχει ένας νέος… αέρας και θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε αποτέλεσμα. Έχουμε έναν νέο προπονητή που τον εμπιστευόμαστε απόλυτα. Εμπιστευόμαστε απόλυτα και την ομάδα και θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Είναι φαβορί η Μπεσίκτας;

«Εμείς κοιτάμε την κατάσταση στην δική μας ομάδα. Γνωρίζουμε πως η Μπεσίκτας είναι μία μεγάλη ομάδα και δυνατός αντίπαλος. Δεν έχουμε αίσθηση πως είναι πιο μεγάλος σύλλογος από εμάς. Αυτά που λέγονται στα αποδυτήρια είναι θετικά και δεν μας επηρεάζει το τι λέγεται απ’ έξω. Εμείς θέλουμε να κάνουμε αύριο ένα καλό ματς. Να τα δώσουμε όλα»

Εχετε συζητήσει τι πρέπει να βελτιωθεί στην ομάδα;

«Ότι έγινε έγινε. Έχει μείνει πίσω στο παρελθόν. Υπάρχει παρόν και μέλλον. Αυτό κοιτάμε. Σκεφτόμαστε μόνο το ματς της Πέμπτης. Ανυπομονούμε και με πολλή όρεξη και να τα δώσουμε όλα, ο καθένας από την θέση του, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»   

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή:www.gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.