ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παπαπέτρου: «Να πάρουμε το αίμα μας πίσω»

Παπαπέτρου: «Να πάρουμε το αίμα μας πίσω»

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να ανεβάζει περισσότερο ρυθμούς, με δεδομένο ότι δεν έχει προβλήματα τραυματισμών, εμφανίστηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μια μέρα μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, όσα είπε στην επίσημη σελίδα του ΠΣΑΚ:

Για την ΑΕΚ:

«Στο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ κοντά, δεν μπήκαμε όπως έπρεπε να μπούμε, κάναμε αρκετά λάθη και ήμασταν νευρικοί αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, νομίζω ανεβάσαμε την απόδοσή μας και κερδίσαμε με διαφορά. Το παιχνίδι ωστόσο ήταν αρκετά δύσκολο και η ΑΕΚ μας πρόβαλε αντίσταση».

Για το πλεονέκτημα της έδρας:

«Υπάρχουν πολύ σημαντικά παιχνίδια από εδώ και πέρα, όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες και χρειάζεται προσοχή διότι μπορεί να στραβοπατήσεις, να κάνεις ήττες εκτός προγράμματος και να χάσεις το πλεονέκτημα της έδρας. Οπότε, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Για τη Γαλατάσαραϊ:

«Η Γαλατά είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και έχει κερδίσει αρκετές μεγάλες ομάδες παρότι είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Εμείς χάσαμε στην Τουρκία κι αυτό είναι ένα κίνητρο για μας, να πάρουμε το αίμα μας πίσω και να κερδίσουμε στην έδρα μας, οπότε, θα είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι».

Για την αγωνιστική ετοιμότητα μπαίνοντας στην τελική ευθεία σε Ελλάδα και Ευρώπη:

«Ευτυχώς είμαστε υγιείς, η ομάδα είναι πλήρης και νομίζω ότι στο επόμενο διάστημα θα βρούμε τη χημεία μας ακριβώς διότι ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που είμαστε όλοι υγιείς στη σεζόν. Είναι ευλογία να είμαστε υγιείς και θα βρούμε το ρυθμό μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.