ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γκιουνές: Το «1-1» δεν μας εξασφαλίζει τίποτα

Γκιουνές: Το «1-1» δεν μας εξασφαλίζει τίποτα

Αρκετά «προσγειωμένος» παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Μπεσίκτας, Σενόλ Γκιουνές, ενόψει της αυριανής ρεβάνς των «16» του Europa League με τον Ολυμπιακό.

Το 1-1 στο Καραϊσκάκη δίνει σαφές προβάδισμα στην τουρκική ομάδα για να προκριθεί στους προημιτελικούς, ωστόσο, ο έμπειρος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά ότι ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα, κάτι που παραδέχθηκε στη διάρκεια των δηλώσεών του.

«Ο στόχος μας είναι να παίξουμε καλά και να προκριθούμε στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Σαφώς και το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν καλό για εμάς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας εξασφαλίζει τίποτα. Δεν έχουμε προκριθεί ακόμη και γι΄ αυτό και δεν αξίζουμε ακόμη τα συγχαρητήρια. Όλοι εδώ λένε ότι θέλουν να δουν την ομάδα σε έναν ευρωπαϊκό τελικό, όμως προέχει να περάσουμε στους προημιτελικούς» τόνισε ο Γκιουνές, ο οποίος προτίμησε να κρατήσει «κλειστά χαρτιά» σχετικά με την ενδεκάδα:

«Θα χρησιμοποιήσουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουμε στη διάθεσή μας και κυρίως αυτούς που 100% έτοιμοι στο σώμα και το μυαλό για ένα παιχνίδι σαν αυτό», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τη στήριξη από τον κόσμο, δεν έκρυψε ότι περιμένει πολλά: 

«Θέλουμε τη βοήθειά τους. Είναι συνεχώς δίπλα μας από τότε που ήρθαμε στο νέο μας γήπεδο. Περιμένω μια ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και δεν θέλω να δω κάτι διαφορετικό πέρα από τη στήριξη του κόσμου με τη φωνή και τα χειροκροτήματά τους».

Είπε ακόμη ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τους τραυματίες, Μαρσέλο και Μπάμπελ, ενώ επισήμανε ότι ο Τόσιτς είναι καλύτερη κατάσταση.  

Όσον αφορά τον Κουαρέσμα, ο οποίος δεν έπαιξε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος είπε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα πρέπει να τον δούμε στην προπόνηση και σε τι κατάσταση βρίσκεται. Μετά θα αποφασίσουμε.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.