Θανάσης Αντετοκούνμπο: Με ενδιαφέρει να παίξω σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα (βίντεο)

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Με ενδιαφέρει να παίξω σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα (βίντεο)

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα παίζει φέτος μπάσκετ στην ACB και στην Ανδόρα, είναι ξεκάθαρο πως ο καιρός και οι νέες εμπειρίες από ένα διαφορετικό στιλ μπάσκετ λειτουργούν υπέρ του και όπως λέει ο ίδιος ο Θανάσης στη συνέντευξή του στο Eurohoops TV, χρειαζόταν αυτή την εμπειρία, που τον έχει κάνει καλύτερο παίκτη και τον βοηθάει να βελτιώνεται συνεχώς!

Ο τρόπος ζωής στην Ανδόρα ασφαλώς και είναι εντελώς διαφορετικός από εκείνον της Νέας Υόρκης, αλλά το μόνο που ενδιαφέρει τον μεγάλο… αδελφό, είναι το μπάσκετ και πως θα γίνεται καλύτερος! Ξέρει πως αθλητικά, έχει τα προσόντα να παίξει και να καθιερωθεί στο ΝΒΑ, αλλά πλέον κρατάει ανοιχτούς όλους τους ορίζοντες και τον ενδιαφέρει και η Ευρώπη.

Τι σκέφτεται για το μέλλον του; Σίγουρα τον ενδιαφέρει η προοπτική να αγωνιστεί στη χώρα του, ιδίως στις ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα και στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά το βασικό για τον Θανάση, είναι να προοδεύσει στο επόμενο βήμα!

Ο Θανάσης αναφέρεται στον προημιτελικό του Κόπα Ντελ Ρέι (η συνέντευξη έγινε πριν τον αγώνα, όπου η Ανδόρα έφτασε μια ανάσα από το να κερδίσει και η αλήθεια είναι πως αντιμετώπισε και κακή διαιτησία) και μετά πάμε στον “καυτό” Σέρχιο Γιουλ και στο διάσημο σουτ – “μανταρίνα” όπως το λένε οι Ισπανοί, που απλά δεν… κόβεται!

Το έζησε και στο χθεσινό “κλάσικο” η Μπαρτσελόνα από πρώτο χέρι… Ο Θανάσης εξηγεί γιατί το να σταματήσεις ένα παίκτη όπως ο Γιουλ δεν είναι πάντα στο χέρι του αμυντικού και μιλάει για τους πολλούς δεινούς σκόρερ που έχει το Ισπανικό πρωτάθλημα!

Στο τέλος ο Θανάσης στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα ενόψει των Antetokounbros 2017… We Are All Bros!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: www.eurohoops.net

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.