ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ελιονούσι: «Υποσχεθήκαμε στον κόσμο μας το νταμπλ»

Ελιονούσι: «Υποσχεθήκαμε στον κόσμο μας το νταμπλ»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός στα ΜΜΕ της πατρίδας του με αφορμή την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά ο διεθνής άσος είπε για:

Τον κόσμο στον Ρέντη μετά την ήττα στην Λεωφόρο:

Όταν γυρίσαμε πίσω μετά την ήττα με τον Παναθηναϊκό μας περίμενε αρκετός κόσμος έξω από τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Κατεβήκαμε από το πούλμαν και τους μιλήσαμε. Μας μιλούσαν συνέχεια και μας ρωτούσαν για την ομάδα. Σε ότι χρειάστηκε τους απαντήσαμε. Καταλήξαμε στο πως πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Θα τα δώσουμε όλα για τους στόχους που μας απέμειναν. Υποσχεθήκαμε στον κόσμο μας το νταμπλ. Είπαμε να πάρουμε το Κύπελλο και να κερδίσουμε τα ματς στο πρωτάθλημα που απομένουν.

Το πως αντιμετωπίζεται το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα:

Ναι είναι πολύ συναισθηματικοί στην Ελλάδα και δεμένοι με τις ομάδες τους. Για πολύ κόσμο ο Ολυμπιακός είναι το Νο1 στην ζωή του. Μετά έρχεται η οικογένειά του! Επομένως για εκείνους, όπως και για εμάς, ήταν σκληρό που χάσαμε από Παναθηναϊκό. Μας είπαν όμως οι οπαδοί μας ότι ήταν σωστό από πλευράς συμπεριφοράς και ότι το εκτίμησαν πολύ ότι βγήκαμε έξω και μιλήσαμε μαζί τους.

Την δεδομένη χρονική περίοδο στον Ολυμπιακό:

Ήταν μία δύσκολη και σκληρή περίοδος για εμάς. Χάσαμε με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Τώρα κληρωθήκαμε με ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Είναι δύο ματς που έχουμε εκεί την ευκαιρία να δείξουμε ξανά την δύναμή μας. Στο πρωτάθλημα είμαστε μπροστά με 2ο τον Πανιώνιο. Πρέπει να μείνουμε όρθιοι, να επαναξιολογήσουμε τις δυνάμεις μας και να πάμε καλά στην συνέχεια.

Την παρουσία του στην Εθνική:

Ναι είναι καλό τάιμινγκ. Κάποιες φορές είναι καλό να αλλάζεις περιβάλλον και παραστάσεις. Νομίζω πως η παρουσία μου στην Εθνική θα μου δώσει ενέργεια και άλλον… αέρα για να γυρίσω πιο καλά πίσω στην ομάδα.

Την επιλογή του με Ολυμπιακό:

Ναι είναι καλή. Τον τελευταίο καιρό ευτυχώς δεν είχα κάποιον τραυματισμό. Προσπαθώ να πηγαίνω όσο πιο καλά μπορώ. Έπαιξα πολύ και υπήρξαν και πολλά καλά και πετυχημένα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για μένα έως τώρα αποδεικνύεται μία πολύ καλή επιλογή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: www.gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.