Σιώπης: «Σαν να παίζουμε σε… σχολικό πρωτάθλημα»

Σιώπης: «Σαν να παίζουμε σε… σχολικό πρωτάθλημα»

Για την πορεία του Πανιωνίου και όχι μόνο μίλησε ο Σιώπης σε ρ/σ όπου και στάθηκε στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Για το γεγονός ότι ο δίμετρος Ταπόκο τον πήρε στην αγκαλιά του και τον… σήκωσε, ρωτήθηκε για το ύψος και το βάρος του: «Είμαι 1,68 και 67,5-68 κιλά (σ.σ. γέλια)».

Για τα καταπληκτικά πράγματα που κάνει ο Πανιώνιος, από πέρυσι κιόλας:

«Είναι σαν παίζουμε σε… σχολικό πρωτάθλημα. Τόσο πολύ το ευχαριστιόμαστε. Και αυτό φαίνεται και μετά, στους πανηγυρισμούς. Κατάλαβα από πέρυσι, μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές, ότι κάτι αλλάζει. Όταν είχαμε μάθει το πρόγραμμα στην προετοιμασία λέγαμε ”μακάρι να έχουμε τρεις βαθμούς στις πρώτες πέντε αγωνιστικές”. Όμως, με την πολύ καλή δουλειά που γινόταν στην ομάδα και με τον κ. Ουζουνίδη πέρυσι και με τον κ. Μιλόγεβιτς φέτος, άλλαξαν τα πράγματα. Άλλαξαν οι στόχοι. Άλλαξε επίπεδο η ομάδα».

Για την εξαιρετική σχέση του με τον Κόρμπο:

«Είμαστε σαν… πατέρας με γιο. Έχουμε μία απίστευτη σχέση. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είμαστε στο ίδιο δωμάτιο συνέχεια, θα αναλύσουμε τα πάντα πριν κοιμηθούμε. Κάνουμε χαβαλέ, μιλάμε για τις προπονήσεις, τους αγώνες. Τακτικά, πλέον, δεν χρειάζεται να μου πει τίποτα άλλο».

Για το γεγονός ότι ο μικρός του αδερφός, Δημήτρης (δεξί μπακ), που αγωνίζεται στη Σπάρτη, έβαλε το πρώτο του γκολ: «Ο Κόρμπος μού το είπε! Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ”ο μικρός έβαλε γκολ”. Τρελάθηκα! Τον πήρα τηλέφωνο. Έχουμε παίξει δύο χρόνια μαζί στην ακαδημία του Ολυμπιακού. Εγώ, απλά, είχα κατέβει τρία χρόνια νωρίτερα και μετά ήρθε και αυτός. Πήγε στον Φωστήρα και μετά στη Σπάρτη. Μαλώναμε, αλλά τώρα όχι, γιατί μου λείπει».

Για το κεφάλαιο «Εθνική» και για τον πρόσφατο αγώνα στις Βρυξέλλες:

«Είναι άλλο επίπεδο, όταν βρίσκεσαι με ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από Champions League. Δηλαδή, εγώ, από εκεί που έκανα προπόνηση στη Φυλή, στο γήπεδο του Θρασύβουλου, με αέρα, πήγα σε γήπεδα… χαλιά! Ήταν σαν να ζω ένα όνειρο».

Για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει σκοράρει:

«Στην ομάδα το συζητάμε συνέχεια και μου λένε ότι ”θα… πέσει η Νέα Σμύρνη αν βάλεις εσύ γκολ”. Χθες παραλίγο να το βάλω. Βρέθηκα να παίζω ένα-δύο με τον Τασουλή, για να κάνω το σουτ και σήμερα συζητάγαμε και του λέω ”πώς βρέθηκες εσύ εκεί;”. Ούτε αυτός δεν ήξερε».

Για τον Μασούντ:

«Μπορώ να σας μιλάω τρεις ώρες για αυτόν. Είναι ξεχωριστός. Εγώ, προσωπικά, δεν έχω ξαναδεί τέτοιον παίκτη, είτε σαν αντίπαλο, είτε σαν συμπαίκτη. Τέτοια κλάση έχει και σαν άνθρωπος. Όπως είναι έξω από το γήπεδο είναι και μέσα. Μερικές φορές θυμώνει, αλλά δεν του αρέσει καθόλου η αδικία. Για αυτό τρελαίνεται. Προσπαθούμε και εμείς να τον ηρεμήσουμε».

Για τον στόχο της δεύτερης θέσης:

«Θα ήμασταν χαρούμενοι να τερματίζαμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Για λόγους ιστορικούς, όχι βαθμολογικούς. Επειδή έχει να συμβεί πολλά χρόνια. Για να αποδείξουμε ότι δεν φτάσαμε εδώ τυχαία. Έχουμε παλέψει και θα είναι μια επιβράβευση. Περισσότερο για το ηθικό κομμάτι. Για μας και για την ομάδα να λέμε ότι τερματίσαμε στη 2η θέση».

Τέλος, για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό:

«Ο κ. Ουζουνίδης με πήρε δανεικό στον Πλατανιά. Ξέρει τα πάντα για μας. Είναι ένα παιχνίδι από αυτά που μια ομάδα σαν εμάς, η οποία μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, βλέπεις ότι έχει αλλάξει επίπεδο. Θα είναι πολύ δύσκολο, βέβαια, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλύτερος τώρα από την εποχή Στραματσόνι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.