ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σιμόες: «Mια γροθιά για να σηκώσουμε ακόμη ένα Κύπελλο με την ΑΕΚ» (βίντεο)

Σιμόες: «Mια γροθιά για να σηκώσουμε ακόμη ένα Κύπελλο με την ΑΕΚ» (βίντεο)

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί κανονικά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το ερχόμενο Σάββατο, μπαίνει στην τελική της ευθεία και στην σημερινή media day της Ένωσης οι παίκτες του Χιμένεθ δεν έκρυψαν την ανυπομονησία τους για τον μεγάλο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Κολοβέτσιος: «Να δείξουμε ότι το θέλουμε πάρα πολύ» 

Ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης παραδέχθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του βλέπουν ως υποχρέωση την κατάκτηση του Κυπέλλου.

«Είναι πολύ σημαντική στιγμή για το κλαμπ και για εμάς. Είναι μεγάλο κατόρθωμα να πάμε στον τελικό και να το κατακτήσουμε. Θεωρώ όμως ότι δεν πρέπει να σταθούμε εκεί. Πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο ότι το θέλουμε πάρα πολύ. Να μπούμε πάρα πολύ δυνατά για να καταλάβει ο αντίπαλος ότι ήρθαμε για να το πάρουμε».

Για το γεγονός ότι ένας τελικός δεν έχει σχέση με τα ματς πρωταθλήματος;

«Είναι ένας τελικός. Είναι ένα παιχνίδι και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σε ένα παιχνίδι. Ο βαθμός συγκέντρωσης που θα έχουμε θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού. Εμείς έχουμε δει όλη τη χρονιά ότι είμαστε πολύ δυνατοί. Συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι θα πάμε και το Σάββατο».

Για το αν είναι υποχρέωση το Κύπελλο;

«Ασφαλώς. Είναι ένας στόχος που τέθηκε από την αρχή στην ομάδα μας. Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ένας στόχος που η ΑΕΚ πρέπει να κατακτά κάθε χρόνο. Ετσι και φέτος φτάσαμε στον τελικό και πάμε να το πάρουμε».

Ανέστης: «Ο ΠΑΟΚ το άγχος»

Ο Γιάννης Ανέστης τόνισε ότι το άγχος το έχει ο ΠΑΟΚ, αφού έχει καιρό να κατακτήσει έναν τίτλο.

«Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Έχουμε προετοιμαστεί, έχουμε άλλες δυο ημέρες μπροστά μας. Πρέπει να μπούμε δυνατά για να κρατήσουμε στην κατοχή μας το Κύπελλο».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ πάει με χαμηλούς τόνους στον τελικό;

«Εμείς τα καταφέραμε και την προηγούμενη χρονιά. Θα πάμε χωρίς άγχος. Το άγχος το εχει ο ΠΑΟΚ, γιατί έχει καιρό να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο. Όπως είπα, εμείς θα πρέπει να μπούμε δυνατά και να πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να προσέξει περισσότερο η ΑΕΚ;

«Εμείς πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, δυνατά και να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε και πιστεύω θα νικήσουμε…».

Τι σημαίνει γι’ αυτόν ο τελικός, μετά και την αποβολή του στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό;

«Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να μπω από την αρχή του παιχνιδιού για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και πιστεύω στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Πατίτο: «Με καρδιά κι εξυπνάδα»

Ο Πατίτο Ροντρίγκες ανέφερε πως η ομάδα του θα πρέπει να έχει καρδιά κι εξυπνάδα για να κατακτήσει το Κύπελλο. 

«Ειμαι πάρα πολύ χαρούμενος, όπως όλοι οι συμπαίκτες μου, που βρισκόμαστε στον τελικό. Έχουμε μια εγρήγορση και θα πάμε καλά».

Για το που μπορεί να κριθεί ο τελικός;

«Αναμφίβολα σε αυτά τα παιχνίδια είναι απαραίτητη τόσο η καρδιά όσο και η εξυπνάδα»

Σιμόες: «Οι τελικοί κερδίζονται, δεν παίζονται!»

Από την πλευρά του ο Σιμόες εμφανίστηκε περήφανος για την παρουσία του σε δεύτερο τελικό με την ΑΕΚ για να στείλει το δικό του μήνυμα. 

«Πρώτα από όλα είμαι πάρα πολύ περήφανος που βρίσκομαι σε έναν δεύτερο τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Και όπως λένε πολλοί προπονητές, οι τελικοί κερδίζονται, δεν παίζονται! 

Είναι λογικό να υπάρχει ένα άγχος, αλλά ισχύει αυτό που είπα πριν. Τους τελικούς τους κερδίζεις δεν τους παίζεις, ελπίζω να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας με την κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου. 

Νομίζω ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, όταν η κάθε ομάδα παίζει στην έδρα της, και αυτό θα συμβεί σε ένα ουδέτερο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε. 

Είναι σίγουρο ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και οι δύο ομάδες θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το παιχνίδι. Από τη στιγμή που ήρθα, στόχος μου ήταν να κατακτήσω τίτλους με την ΑΕΚ. Ήδη έχω κατακτήσει έναν, τώρα θα είμαστε μια γροθιά για να σηκώσουμε ακόμη ένα Κύπελλο με την ΑΕΚ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.