ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Α. Μποτία: «Ήταν το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών»

Α. Μποτία: «Ήταν το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών»

Ο Αλμπέρτο Μποτία μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, για την κρίση στην Ελλάδα, ενώ τόνισε ότι είναι ανοικτός σε προτάσεις.

«Ήταν το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Είχαμε κάποιες ήττες στα ντέρμπι του β’ γύρου γιατί είχαμε κι ευρωπαϊκά ματς ενδιάμεσα. Ωστόσο στο τέλος κάναμε τις νίκες που χρειαζόμασταν και πήραμε τον τίτλο», ανέφερε αρχικά ο Μποτία στο ραδιόφωνο της Marca.

Στη συνέχεια αφού έπλεξε το εγκώμιο των Βίκτορ, Μάρκο Σίλβα και Μπέντο, μίλησε για τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου: «Προφανώς δεν υπήρξε καθόλου έλεγχος στην είσοδο των φιλάθλων κι έγιναν αυτά τα επεισόδια».

Για την κρίση στην Ελλάδα, δήλωσε: «Εμείς δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι καλά, έχω κερδίσει τίτλους, έχω παίξει κόντρα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θεωρώ ότι έχω βελτιωθεί ως άνθρωπος κι ως ποδοσφαιριστής. Και η Ελλάδα είναι μία χώρα που μοιάζει με την Ισπανία».

Τέλος, για την πιθανότητα μεταγραφής του τόνισε: «Αν υπάρξει μια πρόταση που θα είναι συμφέρουσα για την ομάδα και για μένα, θα τη συζητήσω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.