ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Αντετοκούμπο: Έχω μεγαλώσει τόσο ως άνθρωπος όσο και ως παίκτης

Γ.Αντετοκούμπο: Έχω μεγαλώσει τόσο ως άνθρωπος όσο και ως παίκτης

Δείτε τι είπε ο Γιάννης Αντετοκούμπο για την νέα σεζόν στους Μιλγουόκι Μπακς…

Ο “Greek Freak” αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει ένας ηγέτης για να βοηθάει τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του, αλλά στο θέμα με την εταιρεία που θα τον “ντύνει” τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά τι είπε:

Αρχικά: “Πλέον έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δεν φοβάμαι να κάνω λάθη. Έχω μεγαλώσει τόσο ως άνθρωπος όσο και ως παίκτης. Όταν βγαίνω στο παρκέ ξέρω τι πρέπει να κάνω, οι συμπαίκτες μου ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, τους μιλάω περισσότερο και όπως είπα έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον ρόλο του ηγέτη: “Για να είσαι ο ηγέτης της ομάδας πρέπει πάντα ακριβής. Ακόμα και αν έχεις μια άσχημη μέρα, όταν έρθεις στην προπόνηση πρέπει να είσαι, όπως πρέπει να είσαι. Να είσαι ηγέτης. Να μιλάς στους συμπαίκτες του. Να ακούνε εκείνοι τη φωνή σου. Μόνο έτσι μπορείς να ηγηθείς. Οι ηγέτες δεν παίρνουν ρεπό”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.