Για ακόμη τρία χρόνια στον Ολυμπιακό ο Ομάρ Ελαμπτελαουί

Για ακόμη τρία χρόνια στον Ολυμπιακό ο Ομάρ Ελαμπτελαουί

Νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό υπέγραψε, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη «NTB», ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο δεξιός μπακ των ερυθρόλευκων είχε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς και το επέκτεινε έως το καλοκαίρι του 2021.

«Υπέγραψα τριετές συμβόλαιο. Είμαι στον Ολυμπιακό αρκετό καιρό, είναι μεγάλη ομάδα και είμαι χαρούμενος. Παίζουμε στο Champions League και παλεύουμε πάντα για τίτλους», είπε μεταξύ άλλων.

Για το κακό ξεκίνημα στη χρονιά: «Η ατμόσφαιρα τώρα μπορεί να μην είναι η καλύτερη, όμως ξέρουμε το τι πρέπει να κάνουμε για να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Οι οπαδοί δεν είναι ικανοποιημένοι και υπάρχει απογοήτευση για κάποιους, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό. Δεν είναι προσωπικό το πρόβλημα, αλλά γίνεται για το καλό της ομάδας. Το περίμενα αυτό, όλοι ξέρουμε πως είναι οι οπαδοί. Θέλουν απαντήσεις όταν τα πράγματα δείχνουν να μην πηγαίνουν καλά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τα δακρυγόνα και την διακοπή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν ήταν κάτι τόσο μεγάλο. Υπήρξε μια μικρή διακοπή στο ματς όταν η Αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα. Όλοι οι παίκτες έπρεπε να πάμε στα αποδυτήρια. Είμαι εδώ καιρό και γνωρίζω ότι μπορεί να συμβεί κάτι από εδώ κι από εκεί, πάντως το συγκεκριμένο περιστατικό δεν με έκανε να τρομάξω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.