Ναδάλ: «Ο Τσιτσιπάς έχει τα πάντα για να τα καταφέρει- Μπορεί να γίνει πρωταθλητής πολλών γκραντ σλαμ»

Ναδάλ: «Ο Τσιτσιπάς έχει τα πάντα για να τα καταφέρει- Μπορεί να γίνει πρωταθλητής πολλών γκραντ σλαμ»

Το εγκώμιο του Στέφανου Τσιτσιπά έπλεξε ο Ράφα Ναδάλ, αμέσως μετά τη νίκη του επί του Έλληνα τενίστα στα ημιτελικά του Australian Open.

Μάλιστα, ο Ναδάλ προέβλεψε ότι ο Στέφανος στο μέλλον θα κατακτήσει πολλούς τίτλους γκραντ σλαμ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τενίστας:

«Ελπίζω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα. Δεν ξέρω πώς. Είναι ένα σπουδαίο τουρνουά για μένα, ένα σπουδαίο ματς. Παίζω καλύτερα μέρα με την μέρα. Χαίρομαι που επιστρέφω στο κορτ και το κοινό μου δίνει ευχαρίστηση και κίνητρο. Αισθάνομαι πραγματικά καλά. Στο Μπρίσμπεϊν πήρα μία δύσκολη απόφαση, φοβήθηκε μήπως δεν παίξω στο Αυστραλιανό Όπεν. Έκανα καλές προπονήσεις, αισθάνθηκα καλά. Ευχαριστώ την ομάδα και όλο τον κόσμο για τα μηνύματα, βοηθά την δουλειά μου έξω από τα κορτ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον Τσιτσιπά: «Δεν χρειάζονται κάποιο μήνυμα οι νέοι. Είναι καλοί παίκτες. Βελτιώνονται. Είναι μεγάλη πρόκληση να παίζεις απέναντί τους. Αυτό είναι το ωραίο στο άθλημά μας, να μοιραστεί εμπειρίες με νέους παίκτες και διαφορετικές γενιές. Είναι ήδη εδώ και ευλπιστώ σε μία επιτυχημένη καριέρα για αυτούς. Δεν θα είμαι αυτός που θα πει κάτι για τον Τσιτσιπά. Έχει τα πάντα για να τα καταφέρει. Έχει σπουδαία χτυπήματα στην μπέιζλαϊν, είναι καλός στην επίθεση κοντά στο φιλέ. Μπορεί να γίνει πρωταθλητής πολλών γκραντ σλαμ. Σημαίνει πολλά ότι έφτασε στον ημιτελικό, κέρδισε ήδη μεγάλα παιχνίδια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.