ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δ.Γιαννακόπουλος: «Χωρίς γήπεδο δεν θα κάνω καμία κίνηση για την ΠΑΕ» – Οι όροι που έθεσε

Δ.Γιαννακόπουλος: «Χωρίς γήπεδο δεν θα κάνω καμία κίνηση για την ΠΑΕ» – Οι όροι που έθεσε

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σήμανε… Παναθηναϊκό συναγερμό, στο πλαίσιο της θωράκισης και της υλοποίησης του οράματος του ίδιου και του πατέρα του, Παύλου, για έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο ΟΑΚΑ, ότι έχει δεσμεύσει τόσο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, όσο και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, για το θέμα του Βοτανικού, ενώ γνωστοποίησε ότι στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, συμφωνήθηκε η σύσταση ομάδας εργασίας που θα αναλάβει την προώθηση του έργου.

Βασικός στόχος του κ. Γιαννακόπουλου είναι η συγκέντρωση 20 εκατομμυρίων ευρώ που απαιτούνται για τη λειτουργία του συλλόγου. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπογράμμισε ότι αν συγκεντρωθούν αυτά τα χρήματα, τότε θα ζητηθεί από τον κ. Αλαφούζο να μεταβιβάσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι χωρίς γήπεδο ο ίδιος δεν θα κάνει καμία κίνηση για την ΠΑΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ο κ. Γιαννακόπουλος υπογράμμισε ότι αν για ακόμη μία φορά δεν υπάρχει ανταπόκριση, την 1η Ιουλίου του 2020 θα αναθέσει το μάνατζμεντ της ΚΑΕ σε δικό του άνθρωπο και θα αποχωρήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.