Ρ.Πιτίνο: «Έρχομαι στην Ελλάδα»

Ρ.Πιτίνο: «Έρχομαι στην Ελλάδα»

Ο Ρικ Πιτίνο αποκάλυψε ότι τον επόμενο μήνα θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να… δει φίλους, αλλά και να συζητήσει με τον μάνατζέρ του για διάφορες προτάσεις, χωρίς να ξεκαθαρίζει αν έχει δεχθεί κρούση από τον Παναθηναϊκό ή και την ΕΟΚ για την Εθνική Ελλάδας.

Το όνομα του Ρικ Πιτίνο παίζει “δυνατά” τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, με δημοσιεύματα να τον θέλουν σε επαφές με τον Παναθηναϊκό, αλλά και με την ΕΟΚ για την Εθνική Ομάδα.

Ο ίδιος ο Αμερικανός μίλησε στο gazzetta.gr και επιβεβαίωσε την επιστροφή του στη χώρα μας τον Νοέμβριο, χωρίς όμως να αποκαλύψει αν αυτό θα έχει και σχέση με το επαγγελματικό του μέλλον.

Τόνισε όμως, ότι ο λόγος που τον κράτησε μακριά από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, η υγεία του εγγονού του δηλαδή, πηγαίνει πολύ καλά.

Οι δηλώσεις του Πιτίνο

«Ναι είναι αλήθεια ότι ο εγγονός μου τα πάει καλά. Έχουμε τους καλύτερους γιατρούς να τον παρακολουθούν», μας είπε αρχικά, ενώ για το αν παρακολουθεί φέτος την EuroLeague, υποστήριξε ότι «δεν έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα. Ταξίδευα για ένα μεγάλο διάστημα, μιλώντας με πολλές ομάδες του ΝΒΑ και συζητώντας το ενδεχόμενο να παράσχω συμβουλευτικές υπηρεσίες».

Για το ελληνικό μπάσκετ:

«Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κάτι καλό για το μέλλον. Και εννοώ σε επίπεδο ταλέντου παικτών».

Για το ταξίδι του στην Αθήνα:

«Σχεδιάζω να έρθω τον Νοέμβριο στην Αθήνα για να επισκεφθώ μερικούς φίλους».

Για την επαφή με την ΕΟΚ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή. Έχω μιλήσει με τον ατζέντη μου στην Ελλάδα και μου έχει προτείνει διάφορα πράγματα. Του είπα να τα συζητήσουμε από κοντά όταν έρθω. Θέλω να βοηθήσω σε οτιδήποτε την Ελλάδα. Αγαπώ τους ανθρώπους. Όμως δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι για την Εθνική Ομάδα. Η Ελλάδα θα έχει δύσκολο δρόμο να διανύσει μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν θα είναι εύκολο να προκριθεί!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.