Μ.Μπακάκης: «Χρειάζεται συγκέντρωση, πάθος και δύναμη…»

Μ.Μπακάκης: «Χρειάζεται συγκέντρωση, πάθος και δύναμη…»

Ο Μιχάλης Μπακάκης αναφέρθηκε στο ερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως άπαντες στην ΑΕΚ πρέπει να έχουν συγκέντρωση, πάθος και δύναμη.

Για τις πρώτες σκέψεις ενόψει του Ολυμπιακού:

«Σίγουρα είναι ντέρμπι και τα προηγούμενα ματς δεν παίζουν ρόλο. Είναι πως θα βρεθείς σε εκείνη την μέρα τι απόδοση θα έχεις και τι χαρακτήρα θα βγάλεις. Είναι 90 λεπτά και θα κερδίσει ο καλύτερος».

Για την έδρα του Ολυμπιακού:

«Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Μας έκανε καλό που παίξαμε στην Ριζούπολη που είναι κλειστή ατμόσφαιρα. Ξέρουμε την δυνατή ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη αλλά δεν πρέπει να επηρεαστούμε. Θα τα δώσουμε όλα και πιστεύουμε σ’ ένα καλό αποτέλεσμα».

Τι πρέπει να έχει η ΑΕΚ στο ματς:

«Αυτά τα ματς είναι δύσκολα. Πρέπει να παίξεις, με πάθος, δύναμη και ψυχή και να είσαι συγκεντρωμένος 90 λεπτά. Και οι δύο ομάδες μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Θα δώσουν όλοι την ψυχή τους για να ικανοποιήσουν και τον κόσμο. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό ντέρμπι και θα το χαρεί ο κόσμος».

Για την ανάπτυξη του Ολυμπιακού από τα άκρα:

«Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση. Και οι ακραίοι του και ο Τσιμίκας που τον ξέρω από την Εθνική. Πρέπει να δούμε τα θετικά αλλά να εκμεταλλευτούμε και τις αδυναμίες του. Και εμείς έχουμε ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά».

Για το σύστημα της ΑΕΚ:

«Η ομάδα πρέπει να είναι πειθαρχημένη συγκεντρωμένη στο πλάνο του προπονητή που ξέρει τον αντίπαλο. Να κάνουμε ότι πει κατά γράμμα και μαζί με τη δύναμη και το πάθος μας να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τα ωραία ματς μεταξύ των ομάδων:

«Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το παλιό, κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Πρέπει να βλέπουμε τις ιδιαιτερότητες κάθε ομάδας και κάθε παιχνιδιού και να είμαστε έτοιμοι για 90 λεπτά».

Για το -5 από την κορυφή:

«Το βλέπουμε σαν ένα ντέρμπι είτε με 5 ή με 15 βαθμούς. Θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για το ματς με τον Βόλο και τον βαθμό ετοιμότητας:

«Καλό ήταν αυτό που συνέβη με τον Βόλο, διότι κατάλαβαν όλοι οι παίκτες πως δεν πρέπει να χάσουμε την συγκέντρωση. Κάθε αντίπαλος μπορεί να σε τιμωρήσει και πρέπει να παλεύουμε ως το 90’. Κάθε Κυριακή, σε κάθε αγώνα, γιατί έχει ανέβει η ποιότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για την ανάλυση του Ολυμπιακού:

«Παίζει αρκετά επιθετικά, πολύ από τις πτέρυγες, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε καλά αυτό. Τα εξτρέμ δεν είναι μόνο επίθεση. Φάνηκε και στον αγώνα με την Μπάγερν που μεγάλα ονόματα έπαιζαν άμυνα. Όλοι πρέπει να δώσουν τα πάντα. Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και να αντιμετωπίσουμε τα δυνατά του σημεία. Όποιος το κάνει καλύτερα θα πάρει και το αποτέλεσμα».

Για την Εθνική Ομάδα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όλος ο κόσμος είδε το θετικό κλίμα και γίνεται μια νέα αρχή με προπονητή που βάζει νέους κανόνες και πρέπει να τα κάνουμε. Το προσπαθήσαμε στα δύο τελευταία ματς και μας βγήκαν. Εφόσον υπάρχει αυτή η διάθεση, τρέχουν και οι 11 όπως πρέπει πιστεύω ότι η συνέχει θα είναι πολύ καλύτερη. Αν κάνεις τα βασικά καλά και κάνεις ότι ζητά ο προπονητής που ξέρει καλύτερα από όλους πιστεύω ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.