ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Δ.Πέλκας: «Να δείξω στον Α.Φερέιρα πως είμαι βασικό κομμάτι του ΠΑΟΚ»

Δ.Πέλκας: «Να δείξω στον Α.Φερέιρα πως είμαι βασικό κομμάτι του ΠΑΟΚ»

Αποφασισμένος να δουλέψει για να ξανακερδίσει τη θέση του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ δήλωσε ο άσος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας

Απτόητος από το γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια έχει λιγότερο χρόνο συμμετοχής εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο Έλληνας άσος του ΠΑΟΚ τόνισε ότι φέτος υπάρχουν λιγότερα ματς και κατά συνέπεια μεγαλύτερος ανταγωνισμός για την ενδεκάδα.

Σημείωσε λοιπόν ότι αυτό κάνει άπαντες καλύτερους και τόνισε ότι περιμένει την ευκαιρία του για να δείξει στον προπονητή ότι είναι βασικό κομμάτι της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δ.Πέλκας

Για το πόσο έχει αλλάξει ο ΠΑΟΚ:

«Ήρθε νέος προπονητής άλλαξε το σύστημα, χρειάζεται χρόνος για να βγάλουμε το 100%. Στις αρχές είχαμε κάποιες δυσκολίες, πιστεύω σύντομα θα δείξουμε όλα όσα ζητάει. Παίζουμε πιο επιθετικά, γι’ αυτό βάζουμε και πολλά γκολ. Στο τελευταίο ματς κρατήσαμε και το μηδέν πίσω και έτσι παίρνεις τα αποτελέσματα».

Για τον νέο του ρόλο:

«Ο δικός μου ο ρόλος στα πρώτα παιχνίδια ήταν διαφορετικός. Πλέον παίζουμε αλλιώς, με παίκτες στις γραμμές με περισσότερες πρωτοβουλίες. Αυτό το διάστημα δεν αγωνίζομαι. Περιμένω ξανά την ευκαιρία μου για να δείξω στον προπονητή πως είμαι βασικό κομμάτι της ομάδας».

Για τον ανταγωνισμό:

«Φέτος το κακό είναι πως έχουμε λιγότερα ματς. Μέσα από τις προπονήσεις υπάρχει εσωτερικός ανταγωνισμός. Αυτό γίνεται κάθε εβδομάδα, σε κάθε προπόνηση γίνεται χαμός, όλοι θέλουν να δείξουν πράγματα και αυτό σε κάνει καλύτερο ποδοσφαιριστή».

Για το παιχνίδι με τη Λαμία:

«Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Πετύχαμε τρία γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, θα μπορούσαμε να βάλουμε στη συνέχεια κι άλλα. Η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο, ήταν βελτιωμένη».

Για το παιχνίδι με τον Βόλο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Βόλος είναι μια νέα ομάδα που έχει πολύ καλά δείγματα στις πρώτες αγωνιστικές. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί από εμάς, στο πόσο καλοί θα είμαστε εμείς, πόσο συγκεντρωμένοι και πόσο θα αξιοποιήσουμε τις φάσεις που θα δημιουργήσουμε. Θέλουμε να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του προπονητή, που έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα κι έχουμε δει τις αδυναμίες του αντιπάλου και κατά ένα μεγάλο ποσοστό εμείς θα κρίνουμε το παιχνίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.