Ν.Ολιβέιρα: «Θα κερδίσουμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Ν.Ολιβέιρα: «Θα κερδίσουμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στην κοινή τους έδρα στο ΟΑΚΑ, για τη 10η αγωνιστική της Superleague και ο Νέλσον Ολιβέιρα αναμένεται να είναι από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Ο Πορτογάλος επιθετικός είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος και προέρχεται από ένα… σχεδόν χατ-τρικ κόντρα στον Ατρόμητο, γεγονός που του επέτρεψε να δηλώσει σίγουρος για τη νίκη της ομάδας του…

Οι δηλώσεις του Ολιβέιρα

Για το πώς νιώθει που τελικά η στατιστική υπηρεσία δεν του μέτρησε το χατ-τρικ στον αγώνα με τον Ατρόμητο:

«Για μένα προσωπικά είναι χατ-τρικ. Μου κάνει το ίδιο τι μπορεί να σκέφτονται. Ο τρόπος που σκέφτομαι και γνωρίζω το ποδόσφαιρο μπορεί να έχει χρεωθεί σαν αυτογκόλ στον τερματοφύλακα, αλλά εγώ θεωρώ ότι ήταν ένα γκολ κανονικό όμως πλέον είναι παρελθόν. Αυτό που σκέφτομαι πλέον είναι ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό και πως θα κερδίσουμε. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό».

Για το πώς περιμένει το δεύτερο ντέρμπι για τον ίδιο στο ελληνικό πρωτάθλημα:

«Πρώτα απ’ όλα σε σχέση με το πρώτο ντέρμπι που συμμετείχα θέλω να είναι το αποτέλεσμα διαφορετικό. Ηττηθήκαμε κόντρα στον Ολυμπιακό, οπότε τώρα θέλω διαφορετικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Έχω αυτοπεποίθηση και πιστεύω πως η ομάδα θα τα πάει πολύ καλά».

Για το αν γνωρίζει κάτι από τον Παναθηναϊκό:

«Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω πολύ καλά τον Παναθηναϊκό. Από τους παίκτες του γνωρίζω τον Φεντερίκο Μακέντα γιατί παίξαμε ένα χρονικό διάστημα μαζί στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Τα υπόλοιπα παιδιά του Παναθηναϊκού γνωρίζω πως είναι καλοί ποδοσφαιριστές και ξέρω ότι δίνουν πολλά περισσότερα στα μεγάλα ματς. Έχω δει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και κυρίως το δεύτερο ημίχρονο, είδα τις φάσεις πως ισοφάρισαν, πως κέρδισαν το πέναλτι, πως το έχασαν. Οι συμπαίκτες μου στην ΑΕΚ μου λένε πως είναι πολύ καλοί παίκτες, είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Όμως επαναλαμβάνω: πιστεύω ότι σε αυτό το παιχνίδι θα κερδίσουμε!».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον Μακέντα:

«Αυτό που θέλω να ευχηθώ στον Μακέντα είναι ότι καλύτερο. Του εύχομαι να κάνει μία πάρα πολύ καλή σεζόν, να βάλει πολλά γκολ, εκτός από το επόμενο παιχνίδι που παίζει εναντίον μας. Του εύχομαι ότι καλύτερο».

Για τις «μονομαχίες» που θα έχει ο Σένκεφελντ και αν τον γνωρίζει:

«Η αλήθεια είναι αυτό που σας είπα νωρίτερα, δεν γνωρίζω πολύ τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Για να τον αναφέρετε θα πρέπει να είναι καλός αμυντικός, αλλά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω».

Για το ότι δεν έχει νίκη στα τελευταία δέκα ντέρμπι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το γνωρίζω ότι στα τελευταία δέκα ντέρμπι δεν έχει νίκη η ΑΕΚ. Δεν έχω ακούσει να το συζητούν μέσα στα αποδυτήρια. Αυτό που ξέρω είναι ότι στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να αλλάξουμε και να σπάσουμε αυτό το αρνητικό σερί και να φύγουμε με μία νίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.