Απογοητευμένος ο Π.Μάνταλος: «Αναστήσαμε τον “πεθαμένο” Παναθηναϊκό»

Απογοητευμένος ο Π.Μάνταλος: «Αναστήσαμε τον “πεθαμένο” Παναθηναϊκό»

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση μετά το ματς και την ήττα της ΑΕΚ, ο Πέτρος Μάνταλος, τόνισε ότι δεν ήθελε καν να βρίσκεται στη συνέντευξη Τύπου και έκανε λόγο για… πεθαμένο Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ έχασε ένα παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε με 2-0 και οι παίκτες της δεν μπορούσαν να πιστέψουν την εξέλιξη που έφερε τη μεγάλη ανατροπή και τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο αρχηγός της Ένωσης, Πέτρος Μάνταλος, με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο ΟΑΚΑ.

Οι δηλώσεις του Μάνταλου

«Είμαι εδώ επειδή πρέπει, δεν υπάρχει διάθεση για λόγια, δεν μπορούμε να πούμε κάτι δεν είναι ώρα για αυτό. Πρέπει να απολογηθούμε στον κόσμο μας που ήταν, είναι και θα είναι κοντά μας, δεν μπορώ να το πιστέψω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νομίζω ότι το παιχνίδι χάθηκε από εμάς και όχι από τον Παναθηναϊκό. Ο εγωισμός μας δεν μας άφησε να κάνουμε το 3-0 και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Με όλο τον σεβασμό στον Παναθηναϊκό νιώθω πως σήμερα αναστήσαμε τον πεθαμένο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.