Ν.Ολιβέιρα: «Δεν μπορώ να εξηγήσω πως χάσαμε»

Ν.Ολιβέιρα: «Δεν μπορώ να εξηγήσω πως χάσαμε»

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο της ΑΕΚ η ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-2, σε ένα ματς που οι Κιτρινόμαυροι είχαν προηγηθεί με 2-0.

Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα, μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι η ομάδα του είχε τον έλεγχο του αγώνα και δεν μπορεί να εξηγήσει πως έγινε η ανατροπή.

«Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είχαμε τον έλεγχο. Είχα ευκαιρία για το 0-3 με το δοκάρι. Κάποια στιγμή δεν είχαμε σωστή αμυντική λειτουργία και δεχτήκαμε τα γκολ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αυτό το παιχνίδι έπρεπε να το πάρουμε», ανέφερε αρχικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και πρόσθεσε: «Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ. Θα θέλαμε τη νίκη για να μειώσουμε τη διαφορά, τώρα μένουμε πίσω, αλλά την επόμενη αγωνιστική υπάρχει το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι» είπε ο 28χρονος επιθετικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.