ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Φαν’τ Σιπ για την Εθνική Ελλάδος: «Πιστεύουμε σε αυτό που χτίζουμε»

Φαν’τ Σιπ για την Εθνική Ελλάδος: «Πιστεύουμε σε αυτό που χτίζουμε»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σιπ, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει κόντρα στην Αρμενία τους ίδιους έντεκα που έπαιξαν και με την Βοσνία.

Ανοικτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει κόντρα στην Αρμενία τους ίδιους έντεκα που έπαιξαν και με την Βοσνία, άφησε ο Τζον Φαν’τ Σιπ με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να υποστηρίζει πως αυτοί οι ποδοσφαιριστές ανέβασαν την απόδοσή τους και με τις ομάδες τους.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Παπασταθόπουλο, στον απόντα Μκιταριάν αλλά και για την πρόοδο της Εθνικής Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Αρμενία ο Τζον Φαν’τ Σιπ:

Για το πως αισθάνεται χωρίς να υπάρχει κίνητρο στην ομάδα: «Υπάρχει κίνητρο. Μπορεί να μην είναι βαθμολογικό αλλά είναι να δείξει ότι μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Να δείξουμε ότι πιστεύουμε σε αυτό που χτίζουμε. Να καταφέρουμε μέσα από αυτό να φτάσουμε και στο καλό αποτέλεσμα».

Για την εθνική Αρμενίας και το τι γνωρίζει: «Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε γιατί τώρα ξεκινάει ο προπονητής της Αρμενίας. Αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε είναι η δική μας ομάδα και σε αυτό θα εστιάσουμε. Θα σεβαστούμε τον αντίπαλό μας γιατί μπορεί πολύ εύκολα να μας κάνει ζημιά».

Για την απουσία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την αποστολή: «Έχω πει πως για αυτά τα τέσσερα ματς θέλω να επιλέξω κάποια άλλα παιδιά. Ξέρω τι μπορεί να κάνει ο Σωκράτης. Τώρα κοιτάμε άλλους παίκτες, με κάποιους είμαστε ευχαριστημένοι. Τώρα είναι η ώρα για όλη την ομάδα να συνεχίσει να παίζει όπως θέλουμε. Η συνέχεια είναι το πιο σημαντικό».

Για την απουσία του Μκιταριάν: «Μπορεί να μην είναι παρών ο Μκιταριάν αλλά δεν θα ήθελα να επικεντρωθώ σε έναν μόνο παίκτη. Όλα τα παιδιά θα θέλουν να δείξουν στο νέο προπονητή τι μπορούν να κάνουν. Υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες αλλά εμείς θα εστιάσουμε στο δικό μας παιχνίδι».

Για το αν θα κρατήσει σταθερό το κορμό του αγώνα με τη Βοσνία: «Όπως έχετε δει η αποστολή είναι σχεδόν ίδια με εξαίρεση τρεις παίκτες. Είναι όμως ακόμα περίοδος που μπορούμε να δούμε νέους παίκτες. Ο Βασιλειάδης είναι ένας από αυτούς τους παίκτες και θα δούμε αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πάντα σταθεροί οι 23, προσπαθείς πάντα να προσαρμόζεσαι αναλόγως των συνθηκών».

Για το αν το μέταλλο απαιτεί να είναι σταθερή η ενδεκάδα: «Η ομάδα δεν είναι μόνο οι έντεκα που έπαιξαν με τη Βοσνία. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να παίξουν για την Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Κάποια στιγμή θα αποκτήσω σαφέστερη εικόνα βλέποντας τους ποδοσφαιριστές. Είδαμε στο ματς με τη Βοσνία ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και γι’ αυτό κράτησα πάνω κάτω τους ίδιους παίκτες και ίσως δούμε και αύριο αρκετούς από αυτούς να ξεκινάνε και κόντρα στην Αρμενία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από την Εθνική: «Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις με το παρελθόν, πρέπει να κοιτάμε το τώρα. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι υπάρχει πρόοδος στην απόδοση των ποδοσφαιριστών που κλήθηκαν και έπαιξαν με τη Βοσνία, όπως ο Λημνιός, ο Γιαννούλης, ο Τσιμίκας και ο Μάνταλος. Αυτοί μετέφεραν την απόδοσή τους και ανέβηκαν και με την ομάδα τους. Τους παίκτες τους βλέπουμε και όταν φεύγουν από την Εθνική έτσι ώστε όταν φτάσουμε στο Σεπτέμβρη να έχουμε πλήρη εικόνα και να φτιάξουμε την καλύτερη ομάδα. Και διευκρινίζω ότι δεν μιλάω μόνο για τους τέσσερις στους οποίους αναφέρθηκαν αλλά για όλα τα παιδιά που έπαιξαν με τη Βοσνία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.