ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φαν’τ Σιπ για Εθνική: «Έχουμε πλάνο και θα δείξουμε ότι έχουμε βελτιωθεί ακόμα περισσότερο»

Φαν’τ Σιπ για Εθνική: «Έχουμε πλάνο και θα δείξουμε ότι έχουμε βελτιωθεί ακόμα περισσότερο»

O Τζον Φαν’τ Σιπ, μιλώντας με αφορμή το αυριανό (21:45/ΟAKA) τελευταίο παιχνίδι της εθνικής μας για τα προκριματικά του Euro 2020 με τη Φινλανδία, εξήγησε ότι «υπάρχει πλάνο και χτίζεται μία νέα ομάδα».

Μάλιστα, δήλωσε ικανοποιημένος από την εξέλιξη του σχεδιασμού. «Έχουμε ένα πλάνο, θέλουμε να παίξουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, να δείξουμε ότι έχουμε βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και αν κερδίσουμε θα είναι ένα μπόνους. Κοιτάμε την απόδοση της ομάδας, πιστεύω όμως ότι με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού είναι πιο εύκολο να φτάσουμε στη νίκη. Είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να κερδίζουμε πάντα. Όλα αυτά τα συστατικά θα μας βοηθήσουν να έχουμε μία καλή περίοδο για την εθνική ομάδα έτσι ώστε να είναι έτοιμη για τη νέα πρόκληση στο Nations League», είπε ο Ολλανδός ομοσπονδιακός της εθνικής μας ομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δουλεύουμε πάνω στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Μέχρι τώρα έχουμε δει ότι κάνουμε καλά βήματα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια έχουμε δύο θετικά αποτελέσματα. Μία καλή απόδοση δεν ισοδυναμεί πάντα με νίκη. Αυτό που κοιτάμε είναι σε τι κατάσταση είναι η ομάδα σήμερα μετά από ένα εκτός έδρας παιχνίδι και ένα ταξίδι. Θα δω αν χρειάζεται να ανανεώσουμε κάποιους παίκτες. Αν όλοι είναι σε καλή κατάσταση ίσως επιλέξω και την ίδια ενδεκάδα. Θέλω και πάλι να έχουμε κατοχή της μπάλας και να παίζουμε στη γραμμή λαμβάνοντας πάντα υπόψιν ότι είναι καλή ομάδα», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.