ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Η ταχύτερη Toyota Supra του κόσμου στο μισό μίλι

Βίντεο: Η ταχύτερη Toyota Supra του κόσμου στο μισό μίλι

Ένα τα πιο βελτιωμένα αυτοκίνητα στον πλανήτη δεν είναι άλλο από την Toyota Supra. Το θρυλικό ιαπωνικό «όπλο» έχει δεχθεί αμέτρητες βελτιώσεις στο πέρασμα των δεκαετιών, έτσι είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιο πάνω στο οποίο δεν έχει επέμβει εξωτερικός μηχανικός. Παρ’ όλα αυτά, το ρεκόρ στο μισό μίλι, για παράδειγμα, δεν ανήκει στην Supra.

Ωστόσο, ο «Samurai» μπορεί να ξεπεράσει τα 200 μίλια/ώρα (322 χλμ/ώρα) στα 804 μέτρα, με τη συγκεκριμένη μαύρη Supra να το καταφέρνει αυτό. Ο οδηγός του δοκιμάζει μερικά περάσματα, με το καλύτερο να είναι τα 205,85 μίλια/ώρα ή αν θέλεις τα 331,28 χλμ/ώρα. Αν αναρωτιέσαι για το παγκόσμιο ρεκόρ, ανήκει σε αυτό το Nissan GT-R, το οποίο κατάφερε να αναπτύξει 399,64 χλμ/ώρα.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: autoblog.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.