Ossewa: Όταν ο αγώνας για επιβίωση και ανακάλυψη… αποκτά τέσσερις τροχούς (φωτό, βίντεο)

Ossewa: Όταν ο αγώνας για επιβίωση και ανακάλυψη… αποκτά τέσσερις τροχούς (φωτό, βίντεο)

Ονομάζεται Ossewa, όπως ονομαζόταν το όχημα που χρησιμοποιούσαν οι πρώτοι εξερευνητές στη Νότια Αφρική, και έχει την προοπτική να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να κατασκηνώνει στη φύση.

Η πρωτότυπη σκηνή, που είναι ενσωματωμένη στον ουρανό του αυτοκινήτου, χωρά τέσσερα άτομα και παρέχει όλα όσα θα μπορούσε να χρειαστεί μια οικογένεια που αγαπά την περιπέτεια. Μεταφέρει δεξαμενή 90 λίτρων, έχει δική του μπαταρία για να υπάρχει φως ενώ διαθέτει και ψυγείο. Η ηλιακή ενέργεια και ένα σύστημα διαχείρισης της ισχύος της μπαταρίας διασφαλίζει διαρκή φόρτιση. Αν ο δρόμος ξαναφέρει τους ταξιδιώτες πίσω στον πολιτισμό, το Ossewa μπορεί να συνδεθεί με ηλεκτρικό ρεύμα.

Ο χώρος ύπνου αποτελείται από δύο διπλά κρεβάτια με στρώματα αφρού μεγάλης πυκνότητας.

Η καθαριότητα δεν είναι πρόβλημα, αφού διατίθεται και μονάδα ζεστού νερού που θερμαίνεται είτε με αέριο είτε με ηλεκτρικό ρεύμα και οδηγεί το νερό σε ένα κουβούκλιο σαν ντουζιέρα.

Υπάρχει επίσης πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο, εστίες μαγειρέματος, μαχαιροπίρουνα και πάγκο εργασίας.

Συνοδευτικά, το όχημα διαθέτει καρέκλες camping και τραπέζι και προαιρετικά μπορεί να εξοπλιστεί με ειδικές μπάρες για να μεταφέρει και ποδήλατα ή σανίδες του σερφ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.