ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Η Mercedes ζήλεψε τη δόξα των Land Rover και Land Cruiser στα πεδία των μαχών (φωτό)

Η Mercedes ζήλεψε τη δόξα των Land Rover και  Land Cruiser στα πεδία των μαχών (φωτό)

Αργά ή γρήγορα θα γινόταν και αυτό. Ο γνωστός οίκος βελτιώσεων Carlex Design προχωρά στην… αναβάθμιση του νέου Pick up της Mercedes και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, με τις δύο εκδόσεις “Off-Road” και “Urban” ν’ αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις.

Πρόκειτται για… διαστημικό ημιφορτηγό που κάποτ σίγουρα θα το δούμε κι αυτό με πολυβόλο στη καρότσα, όπως τα Land Rover και Land Cruiser που πρωταγνιστούν σε όλους τους πολέμους σήμερα σε Μ.Ανατολή και Αφρική.

Όπως υπονοεί και το όνομά της η έκδοση “Off-Road” που ξεκίνησε τη ζωή της σαν μία βασική X-Class δίνει έμφαση σε ένα πιο άγριο, ατίθασο και χωμάτινο στιλ, ερχόμενη εξοπλισμένη με όλα τα καλούδια ώστε να μην αφήνει καμία αμφιβολία για τις προθέσεις της.

Οι σημαντικότερες αλλαγές εντοπίζονται στους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω που έχουν πολύ πιο τονισμένη σχεδίαση και στις πλαστικές επεκτάσεις των θόλων, ώστε να φιλοξενηθούν οι ζάντες και τα ελαστικά με τον καθαρά χωμάτινο προσανατολισμό με την ανάρτηση να έχει ψηλώσει. Το “φτερό” στον ουρανό που προστατεύει την συστοιχία των προβολέων LED, τα πρόσθετα μαρσπιέ και η πλαστική κατασκευή περιμετρικά της καρότσας συμπληρώνουν την άγρια εικόνα που ήθελαν να προσδώσουν οι Πολωνοί με τον καλύτερο τρόπο.

Φυσικά οι αλλαγές δεν περιορίζονται στο εξωτερικό αλλά συνεχίζονται και μέσα, όπου η Carlex Design έχει βάλει για μία ακόμη φορά την υπογραφή της με τρομερή δουλειά στα δερμάτινα “ανάγλυφα” καθίσματα. Το δέρμα σε μαύρο χρώμα κάνει την εμφάνισή του στις πόρτες αλλά και στο ταμπλό, εκεί όπου θα βρείτε και μεγάλες επιφάνειες καλυμμένες με ανθρακονήματα.

Από την άλλη η Urban έκδοση έχει στόχο να κερδίσει τις εντυπώσεις στο αστικό περιβάλλον, φέροντας ανάλογες βελτιώσεις στο εξωτερικό της, αλλά και θηριώδεις ζάντες 22 ιντσών που δείχνουν ακόμη μεγαλύτερες λόγω της χαμηλωμένης ανάρτησης.

Εντυπωσιακές είναι οι επιλογές της Carlex και στο εσωτερικό, το οποίο έχει ντυθεί με μπορντώ ανάγλυφο δέρμα, όπως και τα σπορ καθίσματα της Recaro, με το ανθρακόνημα να δίνει και εδώ το “παρων”. Κερασάκι στην τούρτα η δυνατότητα τοποθέτησης κιτ στο σύστημα εξαγωγής που κάνει τον κινητήρα να ακούγεται σαν αυθεντικός V8!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τιμές για τις δύο μετατροπές ανέρχονται στα 13.995 ευρώ και 16.995 ευρώ για την Off-Road και Urban αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.