ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μετέτρεψαν ένα Learjet σε λιμουζίνα για το δρόμο! (φωτό – βίντεο)

Μετέτρεψαν ένα Learjet σε λιμουζίνα για το δρόμο! (φωτό – βίντεο)

Απίθανο αλλά όμως αληθινό! Όταν δεν έχεις να κάνεις κάτι άλλο ασχολείσαι με τρελά πράγματα… Μετέτρεψαν λιμουζίνα σε Learjet!

Ο θυμόσοφος λαός λέει πώς «δουλειά δεν είχε ο διάoλος… ». Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται όντως για μια «διαβολική» ιδέα: Δεν είναι και εύκολο να σκεφτείς ότι μπορεί να μετατρέψεις σε λιμουζίνα ένα Learjet.

H ιδέα ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν, το 2006, από μια εταιρεία στο Σικάγο που άκουγε στο όνομα «Exotic Coach». Τότε δύο ομολογουμένως τρελοί αμερικανοί, ο Dan Harris και Frank DeAngelo δημιούργησαν τη «Limo Jet».

Σήμερα το πρωτότυπο εκείνο ανήκει στην εταιρεία Jettersetter Inc, η οποία όχι μόνον το αναβάθμισε με όλα όσα πρέπει να περιλαμβάνει μια limo που σέβεται τον εαυτό της, αλλά κατάφερε και πήρε άδεια έτσι ώστε το «όχημα» αυτό να μπορεί να κυκλοφορεί και επίσημα στους δρόμους.

Αυτό ακριβώς το ανανεωμένο όχημα παρουσιάστηκε τον Αύγουστο στην έκθεση ηλεκτρονικών Knowledge Fest που διεξήχθη στο Ντάλας, με την Jettersetter Inc να δηλώνει πως η λιμουζίνα-τζετ θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ λαμβάνοντας μέρος σε κορυφαίες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς διαφημίζοντας προϊόντα των χορηγών και των συνεργατών της.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια εταιρεία το Limo-Jet και η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδίασή του είναι μοναδικά στο είδος τους παγκοσμίως. Λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτής της πρωτότυπης κατασκευής δεν έχουν γίνει γνωστό με το μόνο «μυστικό» που έχει διαρρεύσει να είναι πως κινείται έναν 8κυλινδρο βενζινοκινητήρα.

Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=UhMi4526WL0

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.