ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέο καινοτόμο ηχοσύστημα από τη Noveto για την SEAT

Νέο καινοτόμο ηχοσύστημα από τη Noveto για την SEAT

SEAT και Novetο υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για την εφαρμογή μίας νέας επαναστατικής τεχνολογίας που θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς την εμπειρία του χρήστη μέσα στη καμπίνα του αυτοκινήτου.

Το νέο αυτό σύστημα επιτρέπει την παραγωγή ήχου απευθείας προς το αυτί του κάθε επιβάτη, προκειμένου ο χώρος της καμπίνας να προσφέρει μία πιο εξατομικευμένη και βολική εμπειρία ακρόασης για όλους.

Η συμφωνία συνεργασίας προέκυψε μέσω του projectXPLORA, με έδρα το Τελ Αβίβ, που δημιουργήθηκε για να ενισχύσει την οδηγική εμπειρία και να συμβάλει στην εξεύρεση νέων λύσεων κινητικότητας. Είναι η πρώτη από τις 8 πιθανές συνεργασίες με Ισραηλινές εταιρείες τεχνολογίας στις οποίες κατάληξε η SEAT τον περασμένο Ιούνιο.

Η λύση Noveto επιτρέπει εξατομικευμένη απευθείας μετάδοση ήχου στα αυτιά των επιβατών, από οποιαδήποτε συσκευή, χωρίς τη χρήση ακουστικών ή ηχείων.

«Προσωπικός» ήχος, από την επιστημονική φαντασία μέχρι τη πραγματικότητα.Η Noveto έχει αναπτύξει το πρώτο σύστημα δυναμικής εστίασης ήχου στο κόσμο.

Ο SEAT Digital Officer, Fabian Simmer και ο Head ofBusiness Development, Arantxa Alonso, μαζί με τους Daniel Jammer και Tomer Shani εκ μέρους της Noveto, υπέγραψαν τη συμφωνία που επικύρωσε την έναρξη του έργου, με στόχο την παρουσίαση συμπερασμάτων τον προσεχή Δεκέμβριο. Επίσης στη συνεργασία αυτή συμμετέχει και η η Champion Motors Ltd., η εισαγωγική εταιρεία της SEAT στο Ισραήλ.

XPLORA, ο δρόμος προς το μέλλον

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό το πρόσφατα δρομολογημένο έργο προέρχεται από την πρωτοβουλία XPLORA, η οποία στοχεύει στην προώθηση σχέσεων με νεοσυσταθείσες εταιρείες και ενδιαφερόμενους νέους τεχνολογικούς φορείς και εξετάζει καινοτόμα σχέδια που στο μέλλον θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέες λύσεις κινητικότητας για τη SEAT.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.