DGR 2018 για καλό… σκοπό

DGR 2018 για καλό… σκοπό

Το 2017, σε 92 χώρες και 582 πόλεις στο κόσμο, χιλιάδες μοτοσικλετιστές έβαλαν τα «καλά τους» και οδήγησαν με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τον καρκίνο του προστάτη και την ανδρική κατάθλιψη.

Η προσπάθεια αυτή συγκέντρωσε το ποσό των 4,82 εκατ. δολαρίων και προσφέροντάς το στο μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα “THE MOVEMBER FOUNDATION” έδειξαν προς πάσα κατεύθυνση τη διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο που βλέπουν και αντιμετωπίζουν σήμερα οι μοτοσικλετιστές παρόμοια κοινωνικά φαινόμενα.

Φέτος στην Ελλάδα -και συγκεκριμένα στην Αθήνα- θα δώσουν ένα δυναμικό παρόν σε αυτό το παγκόσμιο event.

Για το λόγο αυτό η εκδήλωση DGR 2018 ενώνει την προσπάθειά της με τη διοργάνωση «Ημέρες Μοτοσυκλέτας» και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, προετοιμάζοντας μια μοναδική εκδήλωση που θα κάνει αίσθηση.

Στη συνέντευξη τύπου που έγινε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Triumph, ο διοργανωτής του DGR Αthens Λουκάς Μέξης ενημέρωσε τους δημοσιογράφους σχετικά με το σκοπό του event, δημιουργώντας αίσθηση τόσο με το πάθος όσο με το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα θα συμβούν στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00. Εσείς απλά πάρτε τη μοτοσυκλέτα και το κράνος σας, ντυθείτε με το στυλ που ταιριάζει σε μια εκδήλωση για πραγματικούς τζέντλεμεν και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε υπέροχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.