ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

WOMENS’ RIDE ONLY by ANDELI Mototouring!!! Η πιο ανατρεπτική εκδρομή του 2018

WOMENS’ RIDE ONLY by ANDELI Mototouring!!! Η πιο ανατρεπτική εκδρομή του 2018

Στο πρώτο WOMEN’S RIDE συμμετείχαν 27 κορίτσια, λάτρεις της μοτοσυκλέτας. Την εκδήλωση διοργάνωσε η ANDELI MOTOTOURING με τη συμμετοχή των κοριτσιών της RIDE ME UP.

Η εκδρομή που έγινε από τις 21 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2018 στο Πήλιο,ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα εκτός από τις υπέροχες διαδρομές και τη διασκέδαση, περιελάμβανε θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα από πιστοποιημένα στελέχη της Μοτοθέσις και συμβουλές σχετικά με την προετοιμασία ταξιδιού, φορτώματος μοτοσυκλέτας, ασφαλούς οδήγησης σε γκρουπ και τεχνικού ελέγχου μοτοσυκλέτας!

Με ανθρώπους που καταλύουν τα στεγανά και τα στερεότυπα και πιστεύουν πως η αγάπη για τη μοτοσυκλέτα δεν έχει φύλο, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και τη σωστή οδήγηση και με σκοπό να μυήσει περισσότερες Ελληνίδες στον ασφαλή κόσμο της οργανωμένης οδήγησης, για πρώτη φορά η ANDELI MOTOTOURING έδωσε τη δυνατότητα σε αυτές τις γυναίκες να ζήσουν ένα εκπληκτικό τριήμερο σε ένα μαγευτικό μέρος αλλά και μία αξέχαστη και απαραίτητη μοτοσυκλετιστική εμπειρία!!!

Οι συμμετέχουσες είχαν επίσης την ευκαιρία να οδηγήσουν (test ride) τελευταία μοντέλα μοτοσυκλετών από την Honda, KTM, Husqvarna, Bajaj και να κερδίσουν υπέροχα μοτοσυκλετιστικά δώρα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συναρπαστικό αυτό τριήμερο, έκλεισε με την εμψυχωτική ομιλία της Πολυτίμης Κυριακοπούλου, μίας γυναίκα που κατάφερε να καταλύσει τους κανόνες και τα στερεότυπα κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα και αποτελεί το ιδανικό παράδειγμα για κάθε γυναίκα που αγαπά τη μοτοσυκλέτα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.