Το «απόσταγμα» της DS σε τεχνολογία και κομψότητας το DS 3 CROSSBACK

Το «απόσταγμα» της DS σε τεχνολογία και κομψότητας το DS 3 CROSSBACK

Όσοι έχουν οδηγήσει τα υψηλής τεχνολογίας αυτοκίνητα της DS σίγουρα έχουν άποψη. Ξέρουν ότι τα αυτοκίνητα της DS είναι ξεχωριστά. Όταν μάλιστα οδηγήσουν το νέο DS 3 CROSSBACK θα εκπλαγούν από την κομψότητα, τη άνεση και την τεχνολογία.

Όλο το πακέτο των πιο σύγχρονων εφαρμογών που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών, βρίσκεται στον εξοπλισμό του νέου DS 3 CROSSBACK. Το Active Safety Brake στην αναβαθμισμένη έκδοση που φρενάρει αυτόματα έχοντας τη δυνατότητα να αναγνωρίσει δίκυκλα αλλά ακόμα και πεζούς, κάνει το επίπεδο της ασφάλειας των μετακινήσεων να είναι το υψηλότερο δυνατό για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Το Active Safety Brake λειτουργεί σε ένα εύρος ταχυτήτων από τα 5 km/h έως και τα 140 km/h και έτσι η κάλυψη που προσφέρει στον οδηγό είναι πλήρης για κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Το DS 3 CROSSBACK στα χνάρια του DS 7 CROSSBACK, είναι σύμφωνο με όλα τα κριτήρια για την προσέλκυση και διατήρηση μιας απαιτητικής πελατείας που δεν κάνει συμβιβασμούς σε κανέναν τομέα. Οι διαστάσεις του DS 3 CROSSBACK είναι : Μήκος: 4.118 mm,Πλάτος: 1.791 mm,Ύψος: 1.534 mm,Μεταξόνιο: 2.558 mm,Χώρος αποσκευών: 350 lt .

Πηγαίνοντας τα όρια ένα βήμα πιο μακριά, το DS 3 CROSSBACK είναι ένα αυτοκίνητο με απόλυτα ξεχωριστό στυλ. Χάρη στις ισορροπημένες διαστάσεις και την ανάλογη κατανομή των όγκων, το νέο μοντέλο της DS που είναι διαθέσιμο και σε 100% ηλεκτρική έκδοση E-TENSE, προσφέρει την πλέον προηγμένη τεχνολογία με ιδιαίτερη κομψότητα και φινέτσα. Το DS 3 CROSSBACK είναι ένα αυτοκίνητο πόλης που μπορεί να καλύψει και μεγάλες αποστάσεις.

Στα τεχνολογικά προτερήματά του, συγκαταλέγονται και εφαρμογές που κάνουν τη διαφορά στην απαιτητική κατηγορία, δίνοντας στο DS 3 CROSSBACK πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία για να ξεχωρίζει.

Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες προσφέρουν μια οδηγική εμπειρία που χαρακτηρίζεται από άνεση, ευεξία, ηρεμία και ευχαρίστηση, σε όλα τα είδη ταξιδιών και σε όλους τους τύπους χρήσης, είτε επιλέγουν έναν τυπικό κινητήρα εσωτερικής καύσης είτε την εντελώς ηλεκτρική εκδοχή του μοντέλου. Είναι ένα compact, που οι Γάλλοι λένε ότι εκεί είναι το «απόσταγμα» της τεχνολογίας DS.

Το DS 3 CROSSBACK μπορεί από την πρώτη ματιά να ξεχωρίσει ως ένα compact SUV, με το σωστό μήκος των 4,12 m, τους μεγάλους τροχούς των 18”, καθώς και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Στο μπροστινό μέρος, τα DS WINGS σχηματίζουν ένα ιδιαίτερα κομψό πλαίσιο για τις χυτές κατακόρυφες γραμμές της γρίλιας DS. Τα DRL (Daytime Running Lights) με τα κατακόρυφα LED και τους κωνικούς προβολείς του συστήματος DS MATRIX LED VISION ορίζουν ένα σύγχρονο σύνολο με συγκριτικό πλεονέκτημα στην απόδοση.

Έχει κορυφαία άνεση για τους επιβάτες και τέλεια ηχομόνωση. Οι μηχανικοί της DS ένωσαν τις δυνάμεις τους με τη γαλλική εταιρεία FOCAL για να δουλέψουν στο υψηλής ποιότητας σύστημα ήχου του DS 3 CROSSBACK. Η FOCAL συνεργάστηκε με την DS και ανέπτυξε ένα σύστημα Hi-Fi με 12 τα ηχεία στις ιδανικές θέσεις για την καλύτερη δυνατή απόδοση, με συνολική ισχύ 515 watts. Το αποτέλεσμα είναι μια καταπληκτική εμπειρία ακρόασης, με ισορροπημένο, ζωντανό ήχο και πραγματική εμπειρία αίθουσας παραστάσεων.

ΣΤΟΝ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Το πρώτο 100% ηλεκτρικό μοντέλο της DS, είναι το DS 3 CROSSBACK E-TENSE. Με αυτό, το όνειρο ενός κομψού ηλεκτρικού οχήματος γίνεται πραγματικότητα. Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση Ε-ΤENSE του DS 3 CROSSBACK θα είναι διαθέσιμη το β’ εξάμηνο του 2019, με αυτονομία που θα ξεπερνά τα 300 km και λειτουργία ταχυφόρτισης της μπαταρίας για να φτάνει στο 80% μόλις σε 30 λεπτά.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα της E-TENSE έκδοσης, είναι πως δεν έχει καμία διαφορά στους χώρους που προσφέρει για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους, καθώς οι συσσωρευτές τοποθετούνται κάτω από το πάτωμα. Το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης του DS 3 CROSSBACK E-TENSE περιλαμβάνει ηλεκτροκινητήρα 100 kW / 136 hp και μπαταρίες ιόντων λιθίου 50kWh.

ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Το DS 3 CROSSBACK είναι το πρώτο αυτοκίνητο που διαθέτει την τελευταία αναβάθμιση του PureTech βενζινοκινητήρα που αποδίδει 155 ίππους και συνδυάζεται με το EAT8 αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (με 8 σχέσεις). Παράλληλα, τη γκάμα των κινητήρων του μοντέλου συμπληρώνουν οι εκδόσεις του PureTech των 1,2 λίτρων με απόδοση 100 και 130 ίππων, που είναι σύμφωνοι με τα πλέον πρόσφατα πρότυπα ρύπων Euro 6.3.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειώσουμε πως το PureTech 130 σύνολο έλαβε πρόσφατα το βραβείο Engine of the Year για τέταρτη συνεχή χρονιά. Οι επιλογές diesel περιλαμβάνουν τις δύο εκδόσεις του συνόλου των 1,5 λίτρων BlueHDi με απόδοση 100 και 130 hp.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.