ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θέλει να βελτιώσει τη θέση του ο Ιορδάνης Σερδερίδης στο δεύτερο σκέλος του Ράλι Αυστραλίας! (φωτό)

Θέλει να βελτιώσει τη θέση του ο Ιορδάνης Σερδερίδης στο δεύτερο σκέλος του Ράλι Αυστραλίας! (φωτό)

Συνεχίζει την προσπάθειά του στο Ράλι Αυστραλίας ο Ιορδάνης Σερδερίδης, αγώνα που ρίχνει την αυλαία του φετινού Παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι.

Ο Έλληνας οδηγός στη δεύτερή του συμμετοχή με το τελευταίων προδιαγραφών Ford Fiesta WRC, χρειάστηκε χρόνο για να εγκλιματιστεί στο κορυφαίο αυτό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγεί για πρώτη φορά σε χωμάτινη επιφάνεια.

«Κινηθήκαμε φυλαγμένα στις πρωινές ειδικές διαδρομές της Παρασκευής, προσπαθώντας να προσαρμόσουμε το στυλ οδήγησής μας στις απαιτήσεις του αυτοκινήτου», ήταν τα λόγια του Σερδερίδη αναφορικά με την πορεία του στο πρώτο σκέλος του αγώνα και συνέχισε:

«Δυσκολευτήκαμε να βρούμε ρυθμό, αλλά στη συνέχεια βελτιώσαμε τις επιδόσεις μας και εξοικειωθήκαμε καλύτερα με το Ford Fiesta WRC, πετυχαίνοντας ικανοποιητικούς χρόνους. Όλα αυτά χάρη και στη συνοδηγό μου, Lara Vanneste που αν και πρώτη φορά βρίσκεται στην Αυστραλία, τα κατάφερε περίφημα στο πρώτο σκέλος».

Το Σάββατο περιλαμβάνει 10 ειδικές διαδρομές, όντας το μεγαλύτερο σκέλος του αγώνα:

«Το αρνητικό για εμάς είναι ότι εκκινούμε πρώτοι στις διαδρομές της δεύτερης ημέρας, γεγονός που θα μας δυσκολέψει, καθώς θα επωμιστούμε το δύσκολο έργο να «καθαρίζουμε» τις διαδρομές», δήλωσε ο Ιορδάνης Σερδερίδης και συνέχισε:

«Παρ’ όλα αυτά, έχοντας εξοικειωθεί ακόμη περισσότερο με το αυτοκίνητο, είμαστε αισιόδοξοι πως θα αναρριχηθούμε στη γενική κατάταξη και θα πετύχουμε τον αρχικό στόχο της βαθμολογούμενης δεκάδας, κάτι που είχαμε καταφέρει πέρυσι.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.