ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Χρονιά ρεκόρ για τα επαγγελματικά Renault PRO+

Χρονιά ρεκόρ για τα επαγγελματικά Renault PRO+

Νέο ρεκόρ μεριδίου πωλήσεων στην Ελλάδα, πέτυχαν τα επαγγελματικά Renault PRO+. Το 2018 αποδείχτηκε μια θετική χρονιά για τα επαγγελματικά οχήματα του Groupe Renault, καθώς οι πωλήσεις τους αυξήθηκαν κατά 0,9% σε σχέση με το 2017, σε παγκόσμια κλίμακα. Τα επαγγελματικά Renault PRO+ στην Ελλάδα, που είναι κάτω από την «ομπρέλα» της TEOREN MOTORS έχουν εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών καθώς επίσης και οδική βοήθεια Renault Assistance για 5 χρόνια.

Στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού του 2018 η Renault παρουσίασε το εντυπωσιακό ηλεκτρικό, αυτόνομο, ρομποτικό πρωτότυπο EZ-PRO, που αποτυπώνει με ενθουσιασμό το επαγγελματικό όχημα μεταφορών εμπορευμάτων του μέλλοντός μας. Προσηλωμένη στο πλάνο «Drive the Future 2017-2022», έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην δραστηριότητα των επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν συνυπολογίσουμε και τις πωλήσεις των Dacia για το 2018 στα επαγγελματικά, με μερίδιο 1,4%, τότε το συνολικό μερίδιο του Groupe Renault ξεπερνάει το 4,7%, κατατάσσοντας την δραστηριότητα των επαγγελματικών του Groupe Renault στην Ελλάδα στο Top 10 των μαρκών με τις καλύτερες επιδόσεις της χρονιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.