ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, η Alfa Romeo Racing έκανε την πρώτη εμφάνιση του μονοθεσίου της για το 2019

Την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, η Alfa Romeo Racing έκανε την πρώτη εμφάνιση του μονοθεσίου της για το 2019

Την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, η Alfa Romeo Racing με τον Kimi Räikkönen βρέθηκε στην πίστα του Fiorano κάνοντας μια πρώτη εμφάνιση του μονοθεσίου της για το 2019, στα πλαίσια της προετοιμασίας για την έναρξη των επίσημων δοκιμών που θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα στη Βαρκελώνη.

Στη θρυλική πίστα του Fiorano έκανε την πρώτη της εμφάνιση το νέο μονοθέσιο που θα δούμε φέτος στη F1.

O Kimi Räikkönen προετοίμαζε το μονοθέσιο, το οποίο με αφορμή τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου ήταν βαμμένο με ένα ιδιαίτερο δημιουργικό, ο Antonio Giovinazzi βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να παραλάβει το τελευταίο κομμάτι που χρειαζόταν η ομάδα για να ολοκληρώσει το μονοθέσιο. Η ομάδα στα πλαίσια της προετοιμασίας για τις δοκιμές στη Βαρκελώνη τήρησε το όριο των 100χλμ., ολοκληρώνοντας συνολικά 33 γύρους.

Η Alfa Romeo Racing, θα παρουσιάσει το μονοθέσιο με τα επίσημα χρώματα της ομάδας, τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στην πίστα Circuit de Barcelona-Catalunya στις 09:20 ώρα Ελλάδος.

Simone Resta, Τεχνικός Διευθυντής της Alfa Romeo Racing:
«Μετά από ένα μακρύ χειμώνα, είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε για πρώτη φορά στην πίστα με το νέο μας μονοθέσιο. Σήμερα εστιάσαμε στην αεροδυναμική απόδοση, τις ρυθμίσεις του μονοθεσίου, καθώς και σε ελέγχους σχετικούς με τα συστήματα ψύξης. Συνολικά ολοκληρώσαμε 33 γύρους και θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που συλλέξαμε, έτσι ώστε να έχουμε μία βάση για το πώς οι νέοι κανονισμοί επηρεάζουν τη συμπεριφορά του μονοθεσίου μας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα βρεθούμε στη Βαρκελώνη, όπου θα εστιάσουμε στην απόδοση και την αξιοπιστία του μονοθεσίου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Kimi Räikkönen:
«Είχαμε μια καλή ημέρα στην πίστα. Το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστούμε φέτος είχε καλή αίσθηση και μπόρεσα να έχω μία πρώτη γεύση από αυτό. Θα δουλέψουμε πάνω σε μερικές τελευταίες λεπτομέρειες και θα πάμε στη Βαρκελώνη για δύο εβδομάδες δοκιμών. Ανυπομονώ να γνωρίσω καλύτερα το νέο μονοθέσιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.