ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Formula 1: Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Φερστάπεν

Formula 1: Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Φερστάπεν

Ο Μαξ Φερστάπεν προσέκρουσε στις μπαριέρες της στροφής Copse στο Silverstone με μεγάλη ταχύτητα, έπειτα από την επαφή που είχε στον πρώτο γύρο του GP Μ. Βρετανίας με τον Λιούις Χάμιλτον.

Η πρόσκρουση αυτή ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, καθώς μετρήθηκαν επιταχύνσεις που έφτασαν μέχρι τα 51 G. Το μονοθέσιο της Red Bull καταστράφηκε αλλά ο Ολλανδός βγήκε από αυτό φαινομενικά ανέπαφος και αμέσως μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας.

Αργότερα, για προληπτικούς λόγους, μεταφέρθηκε ξανά σε τοπικό νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Ο πατέρας του Μαξ, ο παλιός οδηγός της F1 Γιος Φερστάπεν, περιέγραψε στο Ziggo Sport την κατάσταση του Ολλανδού οδηγού μετά το ατύχημα: «Ο Μαξ ένιωθε λίγο ζαλισμένος και θα πάμε στο νοσοκομείο για αξονική τομογραφία. Κατά τα άλλα είναι ΟΚ. Πονάει λίγο στον ώμο και έχει μώλωπες παντού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μαξ Φερστάπεν έμεινε στο νοσοκομείο αρκετές ώρες μετά το ατύχημα και βγήκε από αυτό τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο ίδιος το γνωστοποίησε στους φίλους του μέσω twitter, γράφοντας: «Βγαίνω από το νοσοκομείο αφού όλες οι εξετάσεις ήταν ΟΚ. Σας ευχαριστώ όλους για τα ωραία μηνύματα και τις ευχές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.