ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα Moto3 – Τρεις μηχανές συγκρούστηκαν και οι οδηγοί «απογειώθηκαν» (βίντεο)

Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα Moto3 – Τρεις μηχανές συγκρούστηκαν και οι οδηγοί «απογειώθηκαν» (βίντεο)

Σοκ προκάλεσαν οι εικόνες από το ατύχημα που έλαβε χώρα σε αγώνα του Moto3 στο Όστιν των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μετά από μία σύγκρουση δύο μηχανών οι αναβάτες πετάχτηκαν στον αέρα ενώ ένας άλλος απέφυγε να πέσει πάνω τους ενώ είχε αναπτύξει ταχύτητα 209 χλμ/ώρα

Τα δραματικά πλάνα δείχνουν τη στιγμή που ένας αναβάτης ακουμπά με την πίσω του ρόδα την μπροστινή ενός συναγωνιζόμενου του προκαλώντας μια αλυσιδωτή αντίδραση που είχε ως αποτέλεσμα δύο άλλους να πετούν στον αέρα, έναν να γλιστράει στην άσφαλτο και έναν ακόμα να πέφτει με σφοδρότητα στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Ήταν η δεύτερη κόκκινη σημαία ενός αγώνα που είχε άλλο ένα σοβαρό περιστατικό, καθώς ο Φιλίπ Σαλάκ υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα στον 8ο γύρο.

To βίντεο με τα πλάνα του ατυχήματος από το ελικόπτερο είναι χαρακτηριστικές

Το Grand Prix ξεκίνησε αργότερα ως αγώνας σπριντ πέντε γύρων, αλλά στον τρίτο ο Deniz Oncu έστριψε αριστερά καθώς όλες οι μηχανές πήγαιναν ευθεία, κόβοντας τον μπροστινό τροχό του Jeremy Alcoba και στέλνοντας τον Ισπανό στο έδαφος.

Ο Andrea Migno ήταν ο πρώτος που χτύπησε και πήγε να γλιστρήσει στην ευθεία, πριν ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Pedro Acosta φύγει από την πίστα και πέσει πάνω στις προστατευτικές μπαριέρες.

Ως εκ θαύματος και οι τρεις αναβάτες κατάφεραν να σηκωθούν και να απομακρυνθούν από το περιστατικό χωρίς σοβαρό τραυματισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το ατύχημα τιμωρήθηκε ο Τούρκος αναβάτης ο οποίος θα χάσει τους επόμενους δύο γύρους του πρωταθλήματος στο Grand Prix στην Emilia Romagna και την Πορτογαλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.