Formula 1: Ο Φερστάπεν ύψωσε το μεσαίο δάκτυλο στον Χάμιλτον – Η κόντρα τους καλά κρατεί (βίντεο)

Formula 1: Ο Φερστάπεν ύψωσε το μεσαίο δάκτυλο στον Χάμιλτον – Η κόντρα τους καλά κρατεί (βίντεο)

Η κόντρα του Μαξ Φερστάπεν με τον Λούις Χάμιλτον καλά κρατεί, καθώς κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών για το Grand Prix των ΗΠΑ, o Ολλανδός ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο στον Άγγλο πιλότο.

Ενώ οι οδηγοί των Red Bull Racing και Mercedes εναλλάσσονταν στην κορυφή των χρόνων, για μερικά δευτερόλεπτα μπέρδεψαν τις δοκιμές με τον αγώνα.

Κάπου εκεί Φερστάπεν και Χάμιλτον ενεπλάκησαν σε μία σύντομη μονομαχία.

Φτάνοντας στην τελευταία στροφή της μήκους 5.514 χιλιομέτρων πίστα κι ενώ ο Φερστάπεν ήταν μπροστά, ο παγκόσμιος πρωταθλητής χώθηκε από την εσωτερική και παρότι ο Μαξ επιτάχυνε στην έξοδο για να παραμείνει μπροστά, βρέθηκαν επικίνδυνα κοντά σε όλη τη μεγάλη ευθεία και την ανηφόρα προς την πρώτη στροφή, όπου ο Λούις επεδίωξε και μπήκε ξανά μπροστά του.

Η αντίδραση του Φερστάπεν ήταν έντονη. Αποκάλεσε τον Χάμιλτον «ανόητο» μέσω team radio και του ύψωσε το μεσαίο δάκτυλο!

«Δεν ξέρω τι ήθελε να κάνει, ξεκινούσαμε όλοι χρονομετρημένους γύρους και δεν ξέρω τι συνέβη εκεί», είπε ο Φερστάπεν στη μεικτή ζώνη μετά το τέλος του FP2. Από την πλευρά του οδηγού της Mercedes δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο. Ούτε υπήρξε κάποια περαιτέρω δράση από την FIA, παρότι η κίνηση του Μαξ έγινε σε “live” τηλεοπτική κάλυψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.