Πριν μια εβδομάδα ξεκίνησε η κόντρα μεταξύ του Λιούις Χάμιλτον και του Μαξ Φερστάπεν στο βραζιλιάνικο Γκραν Πρι της Formula 1 και χρειάστηκαν 7 μέρες για να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα του νικητή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μαξ Φερστάπεν στη στροφή 4, στον 48ο γύρο, όπως πολλοί πιστεύουν, ώθησε εκτός πίστας -και βγήκε και ο ίδιος- τον Λιούις Χάμιλτον.

Το περιστατικό εξετάστηκε από τους αγωνοδίκες της Formula 1 επί τόπου οι οποίοι έκριναν ότι δεν χρειάζεται περαιτέρω διευρένηση. Την Τρίτη η Mercedes επανήλθε υποβάλλοντας αίτημα επανεξέτασης καθώς παρείχε νέο υλικό από την εμπρόσθια κάμερα στο μονοθέσιο του Μαξ Φερστάπεν. Mercedes και Red Bull κλήθηκαν σε ακρόαση χθες σήμερα όμως έγινε γνωστή η απόφαση του αρμόδιου οργάνου της FIA ότι δεν θα ανοίξει ξανά ο φάκελος της έρευνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό σημαίνει ότι η διαφορά ανάμεσα στον Λιούις Χάμιλτον και τον Μαξ Φερστάπεν παραμένει στους 14 βαθμούς καθώς ο οδηγός της Red Bull διατηρεί τη δεύτερη θέση που κέρδισε στο βραζιλιάνικο GP και ο Βάλτερι Μπότας την τρίτη θέση.