Στη χειρότερη φάση της καριέρας του φαίνεται πως βρίσκεται ο Λιούις Χάμιλτον μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από τον Μαξ Φερστάπεν.

Ο Βρετανός δεν μπορεί να πιστέψει όσα συνέβησαν στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, με τις σκέψεις για αποχώρηση από τη Formula 1 να έχουν μπει για τα καλά στο μυαλό του, ενώ ο Τότο Βολφ σε νέα συνέντευξή του να τόνισε ότι ο Χάμιλτον έχει χάσει πλέον την πίστη του στην F1.

Όσα είπε ο T. Βολφ:

«Έχουμε όλοι περίεργα συναισθήματα, και ο Λιούις πιο πολύ από όλους. Κέρδιζε το πρωτάθλημα μέχρι τον τελευταίο γύρο, και μετά του το πήραν μέσα από τα χέρια του από ένα δευτερόλεπτο στο άλλο. Φυσικά και χάνεις την πίστη σου, διότι δεν μπορείς να καταλάβεις τι συνέβη εκείνη τη στιγμή. Η ησυχία του είναι επειδή δεν έχει λόγια.

Ο Λιούις βρισκόταν στο γραφείο μαζί μου και με όλους όσους εμπλέκονταν, και επίσης ήμασταν σε συνεχή επαφή αυτές τις τρεις μέρες. Το απόγευμα [της Τετάρτης μετά το GP] είχαμε τηλεδιάσκεψη για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που του είπα, ήταν να πάρει λίγες ώρες μακριά για να χαρεί την απόδοση τιμής στο έργο και στις επιδόσεις του, να προσπαθήσει να κρατήσει αυτές τις θετικές στιγμές. Και νομίζω ότι αυτό έκανε. Μπορούσε να το δει κανείς, πόση τιμή του επεφύλασσαν».