ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Formula 1: Πότε ξεκινά το νέο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Οι αλλαγές στους κανονισμούς είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα φέρουν ανακατατάξεις στους συσχετισμούς δυνάμεων μεταξύ των ομάδων

Formula 1: Πότε ξεκινά το νέο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ο επεισοδιακός τρόπος με τον οποίο ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική σεζόν της Formula 1 έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για την αμέσως επόμενη, η οποία ξεκινά σε λιγότερο από τρεις μήνες.

Λίγες εβδομάδες μετά το επεισοδιακό φινάλε του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 και την κατάκτηση του τίτλου από τον M. Verstappen, οι φανατικοί οπαδοί του σπορ έχουν ήδη αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που ανήκετε στην παραπάνω κατηγορία και αναζητάτε ήδη πληροφορίες σχετικά με το πρώτο Grand Prix του νέου πρωταθλήματος της Formula 1, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα στοιχεία που ακολουθούν δεν σας αφήσουν αδιάφορους.

Η νέα αγωνιστική σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 πρόκειται να ξεκινήσει στις 18 Μαρτίου με τα δύο πρώτα σκέλη των ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix του Bahrain.

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που τα νέα μονοθέσια της Formula 1 θα εμφανιστούν μπροστά στο κοινό, ενόψει του του κυριακάτικου Grand Prix το οποίο θα ακολουθήσει στις 20 Μαρτίου.

Το ωράριο του αγώνα μένει να επιβεβαιωθεί, ωστόσο, κρίνοντας από τη φετινή διοργάνωση και με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα νυχτερινό αγώνα, τα πράσινα φώτα στη γραμμή της εκκίνησης πρόκειται να σβήσουν στις 17.00 ώρα Ελλάδος.

Μια εβδομάδα μετά το πρώτο Grand Prix της φετινής σεζόν θα ακολουθήσει εκείνο της Σαουδικής Αραβίας σε ένα πρωτάθλημα το οποίο αριθμεί 23 αγώνες.

Σε κάθε περίπτωση, οι πιλότοι του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από τα μονοθέσια του 2022 κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών, οι οποίες και θα διεξαχθούν το τριήμερο 23 με 25 Φεβρουαρίου και στις 11 με 13 Μαρτίου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2022 θα υπάρξει και η πατροπαράδοτη «filming day», κατά τη διάρκεια της οποίας οι ομάδες βιντεοσκοπούν τα μονοθέσια στο φυσικό τους περιβάλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανεξαρτήτως του τρόπου με τον οποίο έκλεισε η φετινή σεζόν, το νέο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς οι αλλαγές στους κανονισμούς είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα φέρουν ανακατατάξεις στους συσχετισμούς δυνάμεων μεταξύ των ομάδων και των πιλότων που θα διεκδικήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο το 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.