ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Le Mans: κέρδισαν Porsche, Nissan, Chevrolet και Ferrari. Χαμένη η Aston Martin. [video]

Le Mans: κέρδισαν Porsche, Nissan, Chevrolet και Ferrari. Χαμένη η Aston Martin. [video]

24 Heures du Mans 2015 – Race highlights from… από lemans-tv

Κέρδισαν στην… “κατανάλωση” οι Porsche τα Audi, αφού κατάφεραν να κάνουν 1-2 λιγότερα pit stops! Σε σχέση με τα Toyota, που “κατανάλωσαν” το ίδιο, ήταν σημαντικά γρηγορότερες. Να θυμήσουμε ότι όλα τα αυτοκίνητα της μεγάλης κατηγορίας LMP1 είναι ΥΒΔΡΙΔΙΚΑ, χρησιμοποιούν δηλάδή συνδυασμό κινητήρα βενζίνης και ηλεκτροκινητήρα που φορτίζεται κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος!!! H νίκη των Porsche 919 Hybrid ήταν η 17η της φίρμας στον φημισμέο αγώνα και ήρθε 17 χρόνια μετά την τελευταία της νίκη με την 911 GT1. Οδηγοί του Νο 19 που κέρδισε τον αγώνα είναι ο γνωστός από την F1 Nico HÜLKENBERG, o Earl BAMBER και ο Nick TANDY.

Στην πιό μικρή κατηγορία LMP2 τα Nissan τα πήραν όλα και έφυγαν, αφού κέρδισαν τις 6 πρώτες θέσεις της κατηγορίας!!! Νικητές οι Matthew HOWSON, Richard BRADLEY και Nicolas LAPIERRE της ομάδας KCMG.

Στην “επαγγελματική” κατηγορία των LM GTE, αυτών που προέρχονται απο αυτοκίνητα παραγωγής κέρδισε η Chevrolet με μία Corvette C7R, νίκη αναπάντεχη, μιά και μέχρι κάποιο σημείο του αγώνα η Aston Martin έδειχνε να κυριαρχεί. Στην κορυφαία θέση του βάθρου ανέβηκαν οι Οliver GAVIN, Tommy MILNER και Jordan TAYLOR.

Στην “ερασιτεχνική” LM GTE κέρδισε η Ferrari 458 Italia των Davide RIGON, James CALADO και Olivier BERETTA, παρόλο που και εδώ έδειχνε να επικρατεί η Aston Martin!!!

Θα επανέλθουμε καθώς θα δημοσιοποιούνται λεπτομέρειες από τη ροή του αγώνα και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι ομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.