ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νίκη για τη Nissan στο Paul Ricard [videos]

Νίκη για τη Nissan στο Paul Ricard [videos]

Blancpain Endurance Series στο Paul Ricard στη Γαλλία

Οι Alex Buncombe (GB), Katsumasa Chiyo (JAP) και Wolfgang Reip (BEL) πήραν μία σχετικά άνετη νίκη στα 1000 χλμ. του Blancpain Endurance Series στο Paul Ricard στη Γαλλία. Ήταν η πρώτη νίκη του GT-R NISMO GT3 για την Nissan και η καλύτερη «πρόβα» για τον κλασσικό αγώνα του είδους, τiς 24 Ώρες του Spa. To No 23 της Nissan GT Academy Team RJN ξεκίνησε 7ο ανάμεσα στα 60+ αυτοκίνητα του αγώνα. Κατάφεραν σιγά-σιγά να ανέβουν στην πρώτη θέση, 3,5 ώρες πριν τον τερματισμό και έμειναν εκεί μέχρι τέλους. Πλέον η ομάδα Νο 23 προηγείται στη βαθμολογία, με 1 μόλις βαθμό. Το άλλο Nissan (No 22) ήταν μέσα στο κυνήγι της νίκης, μέχρι που άρχισαν τα προβλήματα με το κιβώτιο, μία ώρα πριν το τέλος. Τελικά τερμάτισε 12ο.

Στη μεριά της κυρίαρχης Bentley το Νο 7 Continental GT3 οι Βρετανοί Guy Smith, Andy Meyrick και Steven Kane, τερμάτισαν δεύτεροι, μετά από μία φοβερή προσπάθεια, που τους έφερε στο τέλος μόλις 1,6 δευτερόλεπτα πίσω από τους νικητές. Έτσι η ομάδα Bentley Team M-Sport είναι πλέον επικεφαλής του πρωταθλήματος, ενώ το Νο 7 είναι δεύτερο στην αντίστοιχη κατάταξη. Το δεύτερο Bentley (No 8) είχε ένα ατύχημα στον πρώτο γύρο και κατάφερε να ανέβει στην 13η θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.